Matras Classic Pocket Latex

Levertijd: Max. 3 tot 5 weken

Is jouw huidige matras oud, inmiddels versleten? Of word je niet meer uitgerust wakker? Dan ben je toe aan een nieuw matras. Zoek niet verder! Dit fijne pocketverenmatras zorgt voor de juiste drukverdeling, ventileert uitstekend en is anti-bacteri...

€ 629,99  € 299,99

Dit fijne pocketverenmatras zorgt voor de juiste drukverdeling, ventileert uitstekend en is anti-bacterieel! De latex afdekking houdt je lichaamswarmte vast waardoor je het lekker warm hebt, elke nacht weer! Het matras komt in twee uitvoeringen: medium en zacht. Deze keus is helemaal aan jou!

Het matras is voorzien van handvaten waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is dit matras bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, het is namelijk anti-allergisch. Het matras is belastbaar tot 120 kg per persoon en is ca. 24 cm hoog.

De kern

Het matras is gevuld met pocketveren en is afgedekt met latex. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 300 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. Een pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de beste ondersteuning.

Bovenop de pocketveren zit een afdeklaag gemaakt van latex. Latex is erg veerkrachtig en geeft daardoor optimale ondersteuning. Als je het snel koud hebt tijdens de nacht is een latex afdeklaag ideaal. Latex houdt namelijk je lichaamswarmte vast.

De tijk

Het omhulsel van het matras wat de vulling op zijn plaats houdt, noemen we de tijk. De tijk van dit matras is gemaakt van polycotton. Polycotton is een mix van katoen en polyester. Deze materialen samengevoegd zijn ademend, soepel en heerlijk zacht.

Highlights & specificaties

  • Matras Classic Pocket Latex
  • Belastbaar tot 120 KG per persoon
  • Circa 24 cm hoog
  • Tijk is wasbaar op 60°C
  • Keuze uit medium of zacht
Toon details Verberg details