Hoofdkussen Madrid

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit heerlijke hoofdkussen heeft een vulling van traagschuim met een honinggraat patroon, en heeft een afmeting van 50 x 60 cm.

€ 59,99  € 29,99

Vulling
De tijk is het omhulsel wat de vulling bij elkaar houdt. Dit is gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal absorbeert vocht super goed en voelt heerlijk zacht aan op je huid, is soepel en ademt goed. Katoen absorbeert gemakkelijk je transpiratievocht waardoor je heerlijk kunt blijven slapen en je kussen heerlijk koel blijft. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de tijk van dit kussen gemakkelijk wasbaar.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% traagschuim met een honinggraat patroon. Traagschuim wordt door jouw lichaamswarmte zacht zodat het hoofdkussen met gemak de contouren van jouw nek en hoofd overneemt voor de beste ondersteuning. Door het honinggraat patroon blijft het kussen luchtig en ventileert dit goed! 

Slaaphouding
Dit hoofdkussen is gevuld met 700 gram per m² traagschuim
en is hierdoor geschikt voor zijslapers en rugslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Highlights & specificaties

  • Luxe Honingraat patroon
  • Traagschuim vulling
  • Heerlijk slaapcomfort!
  • Vochtabsorberende tijk!
Toon details Verberg details