Hoofdkussen - Lifetime

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit kussen is gevuld met traagschuim en polyester vezel en is geschikt voor rug, zij en buikslapers.

€ 59,99  € 29,99

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van Polycotton. Hierdoor is dit vochtabsorberend en voelt het kussen heerlijk zacht een comfortabel aan.
Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting.

Het hoofdkussen is gevuld met geperforeerd traagschuim.  Het kussen heeft drukverlagende ondersteuning, doordat het traagschuim thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. De gaten in het traagschuim zijn ter ventilatie en hierdoor is het kussen koeler waardoor je minder zweet, en het helpt ook bij koorts en bijvoorbeeld migraine. 

Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen is gevuld met 800 gram visco traagschuim en polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor rug, zij en buikslapers. Wanneer je slaapt, dient je wervelkolom zoveel mogelijk in een rechte lijn te liggen. Door het vormvaste materiaal werkt het kussen drukverlagend en voorkomt het nek- en schouderklachten. 

Overige informatie
Door je hoofdkussen regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan de tijk van het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C. De vulling is niet wasbaar.

Highlights & specificaties

Anti-huisstofmijt Ja
Anti-allergisch Ja
Vulgewicht 800 gram
Ritssluiting Ja
Maat 60 x 40 cm
Eigenschap Anti-allergisch, anti-huisstofmijt, duurzaam, vormvast, veerkrachtig, cooling
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Wasvoorschrift Wasbaar op 40°C
Stevigheid Medium
Slaaphouding Zijslaper, rugslaper en buikslaper
Materiaal tijk Polyester
Materiaal vulling Cooling traagschuim
Toon details Verberg details