Hoofdkussen Bergen

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit bijzondere hoofdkussen heeft een vulling van pocketvering en heeft een afmeting van 50 x 60 cm.

€ 79,99  € 39,99

Vulling
Het omhulsel wat de vulling in het kussen houdt, heet een tijk! De tijk van dit hoofdkussen is gemaakt van 100% percale katoen. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid, is soepel en ademt goed. Katoen neemt vocht super goed op en heeft hierdoor een verkoelend effect. Hierdoor kan je heerlijk blijven slapen. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de tijk van dit kussen gemakkelijk wasbaar.

Ben je op zoek naar stevig hoofdkussen? Dit hoofdkussen kan de perfecte match zijn voor je! Het hoofdkussen is gevuld met 18 individuele pocketveren. Hierdoor geeft het hoofdkussen een optimale ventilatie en veerkracht, het is echt een stevig kussen. Ook blijft dit hoofdkussen altijd haar veerkracht behouden. De pocketveren zijn afgedekt met een polyester vezel vulling zodat je de pocketveren niet voelt als je je hoofd op dit fantastische kussen laat rusten.

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 900 gram per m² polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor zijslapers en rugslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Highlights & specificaties

  • Hoofdkussen met pocketvering!
  • Anti allergisch
  • Percale katoenen tijk
  • Verkoelend en ventilerend! 
Toon details Verberg details