Easy-Turn | Voor het eenvoudig draaien en keren van jouw matras

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Je matras omdraaien is essentieel voor de kwaliteit! Door je matras regelmatig om te draaien gaat deze langer mee en heb je langer slaapplezier!

€ 19,99  € 5,99

Je matras omdraaien is essentieel voor de kwaliteit. Door je matras regelmatig om te draaien gaat deze langer mee en heb je langer slaapplezier! Easy-Turn is een kwaliteitsproduct waarmee je eenvoudig en ergonomisch verantwoord jouw matras in een handomdraai omkeert. Twee stevige banden van elastisch materiaal met sterke katoenen handgrepen, oftewel: de Easy-Turn. Profiteer vandaag van deze praktische deal

Draai en keer jouw matras om met de Easy-Turn

Geschikt voor het omkeren van zware matrassen zonder stevige handgrepen. Dit is meestal het geval als je matras is voorzien van een afneembare tijk. De Easy-Turn wordt ook aanbevolen als je matras over handlussen beschikt. Deze lussen zijn vaak te zwak en scheuren snel af met onherstelbare schade aan je matras. De Easy-Turn geeft meer grip en houvast.

Draaien en omkeren is het behoud van jouw matras

Door jouw matras elke vier weken te keren in zowel de lengte als breedte gaat je matras langer mee: je voorkomt dat jouw lichaam vervormingen van het matras veroorzaakt. Regelmatig keren van jouw matras zorgt voor een betere afvoer van transpiratievocht, wat slaapcomfort bevordert. De Easy-Turn hoeft slechts eenmaal geplaatst te worden en kun je tijdens je nachtrust gewoon om het matras laten zitten. 

Grote elasticiteit en 1 jaar garantie

Deze handige hulp bij het omkeren van je matras is beschikbaar in één maat. Door de grote elasticiteit kun je de Easy-Turn gebruiken voor matrassen met een maximale breedte van 100 cm en een hoogte van 24 cm. Je krijgt 1 jaar garantie op de Easy-Turn bij correct gebruik.

Volg de onderstaande stappen voor een correct gebruik van de Easy-Turn:

1. Plaats de matras omkeer banden om het matras: één band op schouderhoogte en de andere band op kniehoogte;

2. Zorg ervoor dat u de katoenen handgrepen aan de zijkanten van uw matras plaatst en pak de handgrepen stevig vast;

3. Ga zo dicht mogelijk tegen het matras aan staan in spreidstand (voeten recht onder je schouders). Zak door je knieën met een gestrekte rug;

4. Til het matras zo dicht mogelijk bij je lichaam op door je knieën te strekken;

5. Zet het matras op de zijkant en laat het matras zacht op de keerzijde vallen. (Eventueel het matras in de lengterichting draaien.)

6. Plaats het matras terug op de bodem van jouw ledikant of boxspring

Highlights & specificaties

  • Een matras omdraaien is niet langer een zware klus
  • Verleng de levensduur van jouw matras 
  • Geschikt voor het omkeren van zware matrassen zonder stevige handgrepen
  • Regelmatig keren zorgt voor afvoer van transpiratievocht
  • Hoeft maar 1 keer geplaatst te worden
  • Bevordert slaapcomfort
Toon details Verberg details