Uitverkocht

Silk’n SonicSmile Sonische Tandenborstel

Niet leverbaar

Deze innovatieve sonische tandenborstel poetst je tanden vele malen beter dan een gewone handtandenborstel en is effectiever dan de meeste andere elektrische borstels op de markt.

Buitengewoon schonere en wittere tanden realiseer je met Silk’n SonicSmile. Deze innovatieve sonische tandenborstel poetst je tanden vele malen beter dan een gewone handtandenborstel en is effectiever dan de meeste andere elektrische borstels op de markt. De slimme functies waarover SonicSmile beschikt, dragen bij aan een gezond gebit. Het verwijdert effectief tandplak, zorgt voor gezonder tandvlees en maakt tanden zichtbaar witter. Ervaar de meest ultieme mondhygiëne volgens de laatste geavanceerde technologie nu zelf!

Niet meer handmatig poetsen

De meeste mensen zijn gewend om te poetsen met een gewone handtandenborstel. Maar wist je dat velen van ons het moeilijk vinden om 2 minuten lang te blijven poetsen, terwijl dit wél wereldwijd door tandartsen wordt geadviseerd? Daarnaast poetsen veel mensen te hard, waardoor het tandvlees beschadigd kan raken. Bovendien kan een handtandenborstel slechts honderden bewegingen per minuut maken; een getal dat ver achter blijft ten opzichte van elektrische borstels. Veel tandartsen raden aan om over te stappen op elektrisch poetsen, simpelweg omdat dit meer voordelen biedt. Sonische tandenborstels zijn gebaseerd op het ontwerp van de borstelkop van een handtandenborstel. De sonische tandenborstel heeft de vertrouwde vorm en poetservaring van een handtandenborstel. Dus maak van SonicSmile nu je alledaagse vertrouwde maatje!

Elektrisch poetsen

Silk’n SonicSmile zorgt voor een optimale mondgezondheid en is ten opzichte van handmatig poetsen effectiever, omdat het optimaal reinigt tussen de tanden en langs het tandvlees. De sonische tandenborstel zorgt hiermee voor gezonder tandvlees en schonere en wittere tanden. Uit tests is gebleken dat dit het geval is bij minimaal 4 minuten gebruik per dag; 2 minuten in de ochtend en 2 minuten in de avond. SonicSmile is in staat 31.000 vibrerende poetsbewegingen per minuut te maken en verwijdert hierdoor aanzienlijk meer tandplak dan een handtandenborstel, waardoor er minder tandsteen ontstaat. Je tanden en kiezen voelen al na het eerste gebruik merkbaar schoner aan. En de stralende witte glimlach die je in de spiegel ziet, levert het bewijs dat je dure behandelingen in een kliniek achterwege kunt laten.

5 programma’s om uit te kiezen

Silk’n SonicSmile heeft 5 verschillende programma’s. White is voor wittere tanden en vermindert vlekken. Clean is de ultieme stand voor het verwijderen van tandplak en is extra geschikt voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. Polish is om je tanden mee te polijsten. Massage is om het tandvlees een zachte massage te geven en de gezondheid van je tandvlees te verbeteren. Als laatste kan je met het programma Study wennen aan het elektrisch poetsen, doordat de vibraties van de tandenborstel bij de eerste 12 keer dat je de borstel gebruikt worden opgevoerd van zwak naar sterk. Welk programma je ook kiest, SonicSmile belooft je altijd een perfecte gebitsreiniging.

Slimme intervaltimer

Om tot de beste poetservaring te komen, beschikt Silk’n SonicSmile over een slimme intervaltimer. Na iedere 30 seconden geeft de borstel automatisch aan dat je van kwadrant kunt wisselen. Hiermee zorg je ervoor dat je alle kanten van je gebit even lang en grondig kunt reinigen. Na 2 minuten, de aanbevolen poetstijd door tandartsen, stopt SonicSmile automatisch en weet je dat je klaar bent met je gebitsreiniging.

Tot 3 weken lang te gebruiken na één keer opladen

De meeste elektrische tandenborstels gaan na opladen helaas kort mee, waardoor je de borstel steeds opnieuw moet opladen. Silk’n SonicSmile gaat na één keer opladen tot wel 3 weken lang mee bij 2-malig gebruik per dag van 2 minuten per keer. Dit maakt het gebruik ervan plezieriger en duurzamer en maakt dat de borstel handig is om mee te nemen op reis.

Waterproof

Normaal gesproken is een elektrische tandenborstel niet geschikt voor gebruik onder de douche of in bad. Ook hierin maakt Silk’n SonicSmile het verschil. Deze borstel is conform de IPX7 standaard en is daardoor geheel waterproof, waardoor je ‘m zorgeloos onder de douche of in bad kunt gebruiken. Zo ben je nóg sneller klaar met je dagelijkse verzorging.

Indicator voor opladen en inductie-laadstation

Silk’n SonicSmile beschikt over een indicator voor opladen, zodat je nooit hoeft te zitten met een lege tandenborstel. Wanneer het tijd is om je borstel op te laden, geeft de indicator dit aan door te knipperen. Je kunt je SonicSmile dan gemakkelijk opladen via het bijgeleverde inductie-laadstation gekoppeld aan je eigen USB-adapter.

Voordelige opzetborstels

SonicSmile maakt gebruik van opzetborstels die, naarmate je ze gebruikt, van kleur vervagen. Zo weet je precies wanneer het tijd is om je opzetborstel te vervangen. Valt het je daarbij ook op dat opzetborstels in de winkels niet bepaald goedkoop zijn? Veel merken die elektrische tandenborstels verkopen, zijn geneigd het apparaat tegen een lage prijs aan te bieden, maar de opzetborstels bewust duur te verkopen aan jou als consument. SonicSmile gaat hier niet in mee, omdat ze vinden dat een optimale gebitsreiniging voor iedereen binnen handbereik moet liggen. In tegenstelling tot andere merken op de markt, zijn de opzetborstels van Silk’n SonicSmile zeer voordelig geprijsd. Zo ben je nooit teveel geld kwijt aan deze opzetstukken. Bij ons kun je uiteraard ook voordelig opzetborsteltjes meebestellen. De prijs zal je verbazen!

Highlights & specificaties

 • Silk’n SonicSmile Sonische Tandenborstel
 • Standaard geleverd met 2 opzetborstels. Extra borsteltjes zijn voordelig bij te bestellen.
 • Poetst vele malen effectiever dan een gewone handtandenborstel
 • Zorgt voor wittere tanden en een gezonder gebit en tandvlees
 • Maar liefst 31.000 vibrerende poetsbewegingen per minuut
 • Slimme intervaltimer
 • 5 programma’s: White, Clean, Polish, Massage en Study
 • Waterproof (IPX7): geschikt voor gebruik onder de douche en in bad
 • Kan tot maar liefst 3 weken lang gebruikt worden na één keer opladen
 • Inclusief inductie-laadstation met USB-plug
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details