Uitverkocht

Luxe Sieraden Opbergbox van Kunstleer

Niet leverbaar

Deze Luxe Sieraden Opbergbox van Kunstleer is ideaal voor het opbergen van horloges, kettingen, oorbellen etc. Je raakt nooit meer iets kwijt. Dankzij het kunstleer met print heeft het bovendien een zeer luxe uitstraling.

Heb jij inmiddels ook zo veel sieraden en horloges dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien? Alles ligt her en der verspreid door de kamer, op het dressoir en bij de toilettafel. Eigenlijk zijn deze kostbare sieraden te mooi en te duur om zomaar los te laten liggen, en er is niets zo vervelend als dat ene setje oorbelletjes kwijt te zijn wanneer je ze in wil doen. Met deze handige sieradenbox los je al deze problemen in 1 klap op!

Alles netjes opgeborgen op zijn eigen plek

Dankzij deze box gaat het opbergen beter, mooier, netter, fijner en met de zuinigheid die je prachtige sieraden verdienen! Leg je pareltjes, goud en zilver, veertjes en kraaltjes waar ze thuis horen. Elke soort heeft zijn eigen laatje en je ringen hebben alle ruimte op de daarvoor bestemde houders op het bovenste plankje. Kettinkjes, horloges, armbandjes; alles kan netjes op zijn plek en precies zo ingedeeld dat je het meteen kunt vinden. Dit minikastje heeft zelfs twee aparte houders voor grote oorbellen!

Ontzettend luxe uitstraling

Zelfs de box zelf is van een bepaalde schoonheid; door het zwarte kunstleer en de crèmekleurige binnenzijde krijgt het een luxe die bij het bewaren van schitterende sieraden past. De gouden greepjes en knopjes steken mooi af tegen de donkere achtergrond en de velours bekleding geven de juwelen een weelderige omgeving die ze tegen zuurstof en zonlicht beschermt. Om het helemaal compleet te maken zit er ook nog een klein spiegeltje in. Vandaag voor een cadeautjesprijs bij ons in de aanbieding, dus los vandaag voor de rest van je leven de sieraden rommel op!

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €59,95
  • Luxe Sieraden Opbergbox van Kunstleer
  • Ideaal voor het opbergen van horloges, kettingen, oorbellen, etc.
  • Nooit meer iets kwijt raken
  • Dierenhuidprint van kunstleer met zeer luxe uitstraling
  • 2 bevestigingsbanden voor oorbellen
  • Bovenvak, spiegel, 4 lades
  • Afmetingen: 30.5 x 19 x 20 cm
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details