Sieraden met Swarovski-elementen

Niet leverbaar

Prachtige oorhangers, kettingen en armbanden: de Liora collectie straalt luxe uit en sprankelt dankzij de prachtige Swarovski Elements

Zoals ze in het Engels zo mooi zeggen: dankzij deze sierraden 'you look like a million bucks'. Deze prachtige kettingen, armbanden en oorhangers bevatten de mooist Swarovski Elements en zijn de belichaming van luxe en kwaliteit. Verwen jezelf of een ander en geniet van deze elegante eyecatchers.

Liora Marquise

De prachtige Liora Marquise collectie bestaat uit stijlvolle oorhangers, een sprankelende bedelarmband en een elegante halsketting. De stukken zijn elk voorzien van Swarovski Elements waardoor ze op prachtige wijze het licht vangen en volop sprankelen. De oorhangers bestaan uit twee elementen: het bovenste Marquisevormig, de onderste in de vorm van een druppel. Deze stijl wordt doorgezet in de bijbehorende bedelarmband. De schakelarmband is makkelijk met één hand te openen en de armband straalt luxe uit. Als klap op de vuurpijl is er de Y-vormige ketting met twee sierlijke uitlopers. Ook hier komen de zelfde vormen terug in de Swarovski Elemenst. Zo vormt de set één sprankelend geheel, maar de sieraden zijn ook elk op zichzelf ware eyecatchers!

Liora Crystal

De Liora Crystal Tennisarmband combineert luxe met een stoer karakter. De zogenaamde 'tennisarmband' werd populair in de jaren 80 toen tennisster Chris Evert hem droeg tijdens wedstrijden. Liora houdt de originele look van de tennisarmband met dit exemplaar in ere. De combinatie van rechthoekige en ronde Swarovski-elementen die het licht op schitterende wijze weerkaatsen, geven deze armband diepte.

Liora Carina

De fonkelende Liora Carina Schakelarmband is gemaakt van zorgvuldig ingelegde schakels die vanuit elke hoek het licht weerkaatsen. Met dit prachtig sieraad trek je overal ongetwijfeld de aandacht.

Liora Celestial

De naam van de Liora Celestial Ketting is treffend gekozen: de rankschikking van de kristallen doet denken aan een heldere sterrennacht. Deze ketting is delicaat en glamorous tegelijk. De kristalen hebben een lichte azoren tint waardoor de halsketting een uniek karakter heeft.

Liora Vlinder

De liefde voor sprankelende sieraden wordt vaak al jong geboren, daarom is er in deze collectie ook aan stijlvolle meiden gedacht. Deze vrolijke bedelarmband combineert alle luxe van de Liora collectie met een frisse, jonge look. Ook deze bedels zijn ingelegd met Swarovski Elements. Zo heeft de armband tegelijkertijd een luxe en speelse uitstraling.

Specificaties

• Materiaal: metaal met rhodium coating

• Swarovski Elements: doorzichtig kristal, licht azoren kristal

Highlights & specificaties

  • Prachtige eyecatchers voor iedere gelegenheid
  • Te dragen als set, maar ook per stuk
  • De sprankelende kristallen vangen en reflecteren het licht
  • Bevat échte Swarovski Elements
  • Een prachtig cadeau om te geven en te krijgen
  • Luxeuze uitstraling voor een elegante look
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details