Uitverkocht

Side Sleeper Pro Air Kussen

Niet leverbaar

Dit kussen is speciaal door een arts ontworpen. Het zorgt voor een ergonomische nekondersteuning en heeft een therapeutisch wervelkolomontwerp.

Is een goede nachtrust is voor jou vaak onmogelijk? Dat is vanaf nu niet langer meer aan de orde met Side Sleeper Pro! Side Sleeper Pro zorgt voor veel meer dan alleen voor een goede nachtrust. Dit kussen is speciaal door een arts ontworpen. Het zorgt voor een ergonomische nekondersteuning en heeft een therapeutisch wervelkolomontwerp. Op dit kussen zul je iedere nacht heerlijk in slaap kunnen vallen!

Voorkomt een slechte slaaphouding

Op je zij slapen met een standaard kussen zorgt er voor dat je hoofd naar voren kan bewegen. Dit veroorzaakt stress en druk op je nek en schouders wanneer je je ruggenwervel buigt. Ook het slapen op de rug brengt negatieve effecten voor het lichaam met zich mee. Vandaar dat dit speciale kussen ontwikkeld is.

Vermindert ook snurken!

De Side Sleeper Pro begeleidt je hoofd, nek en ruggenwervel in een natuurlijke positie. De staart van het kussen ondersteunt je rug en zorgt voor een correcte houding om de nacht perfect door te komen. Daarnaast heeft het een uitsparing voor het oor. Het laat het hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen, zodat het ook snurken voorkomt. De speciale Micro Air Beads vulling zorgt naast ondersteuning ook voor een verkoelende werking, ideaal voor de zomer. Een goede nachtrust is vanaf nu voor iedereen weggelegd!

Highlights & specificaties

  • Side Sleeper Pro Air Kussen
  • Brengt je lichaam in een optimale positie
  • Voorkomt nek-, rug- en schouderklachten
  • Vermindert snurken omdat de luchtwegen geopend worden
  • Past zich perfect aan ieder lichaam aan
  • De speciale Micro Air Beads vulling zorgt naast ondersteuning ook voor een verkoelende werking
  • Voor een optimale nachtrust, iedere dag!
Toon details Verberg details