Uitverkocht

Shear Control ondergoed

Niet leverbaar

Het Shear Control ondergoed is stijlvol, figuurcorrigerend en ontzettend comfortabel. Het ondersteunt en lift je heupen, dijen, onderbuik, middel en rug, waardoor je lichaam er goed gevormd uitziet.

Word je ook moedeloos van die oncomfortabele, traditionele beha’s, die nooit helemaal lijken te passen? Moet je de hele dag trekken en duwen en na elke wasbeurt de bandjes aanpassen? Weet je nou eigenlijk precies welke maat je hebt, elk merk lijkt anders te zijn? Sommige passen maar de meeste niet. Dit is de belangrijkste reden dat ruim 80% van de vrouwen rondloopt met een verkeerde maat beha.

De perfecte BH

Vanaf nu is dit voorgoed voorbij met de stijlvolle en comfortabele Shear Control Bra! De stijlvolle Shear Control Bra met zijn kanten roesjes heeft geen cupijzers of voorgevormde cups. De maten van de beha’s lopen lekker eenvoudig en gelijk met de maat van je t-shirts. Dus geen gedoe meer met cupmaat en omvang. Voor het ultieme comfort heeft de Shear Control Bra een brede verstelbare BH-sluiting met wel 5 haakjes. Door de brede BH-sluiting zal de Shear Control Bra niet omhoog gaan kruipen en ben je dus verzekerd van een perfect zittende BH!

Ook broekjes verkrijgbaar

Wil je er centimeters slanker uitzien zonder dat je er moeite voor hoeft te doen? Wil je iets doen tegen je hangende billen, maar weet je niet wat? Shear Control Pants verbergt eventuele vetrollen en heeft een liftend effect. Eindelijk pas je weer in je favoriete kledingstukken. Het ondersteunt en lift je heupen, dijen, onderbuik, middel en rug, waardoor je lichaam er goed gevormd uitziet. En het mooiste is dat de Shear Control Pants onopvallend onder je kleding gedragen kan worden. Zeker in de combinatie met de Shear Control Bra is de Shear Control Pants een stijlvol, maar toch zeer comfortabel lingeriesetje.

Highlights & specificaties

  • Slechts €7,95 ipv €59,95
  • Shear Control Lingerie
  • Keuze uit een broekje of een BH
  • Mooi, stijlvol en comfortabel
  • Geen cupijzers of voorgevormde cup
  • Brede banden voor goede ondersteuning
  • Het broekje ondersteunt de heupen, dijen, onderbuik middel en rug
  • Voor een prachtig gevormd lichaam
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details