Uitverkocht

Sfeervolle magma lavalamp

Niet leverbaar

Wanneer de zogenaamde lava door deze lamp begint te stromen is het patroon nooit hetzelfde. Daardoor blijf je ernaar kijken en geeft het je telkens nieuwe kleur-, licht- en schaduweffecten.

Bij Koopjedeal houden we de laatste trends altijd goed in de gaten. Dit doen we op het gebied van mode, op het gebied van gadgets maar natuurlijk ook op het gebied van verlichting. Deze magma lavalampen zijn dan ook niet aan onze neus voorbij gegaan.

Creëer een speciale, warme sfeer

Wie kent de lavalamp met zijn vloeiende en betoverende patronen niet? Het is één van de succesverhalen uit de jaren zestig en vandaag de dag nog steeds populair bij iedereen die een feestelijke en mooie sfeer wil creëren. Wanneer de zogenaamde lava door de lamp begint te stromen is het patroon nooit hetzelfde. Daardoor blijf je ernaar kijken en geeft het je telkens nieuwe kleur-, licht- en schaduweffecten. Het is een prachtig gezicht!

Kan overal geplaatst worden

Deze sfeervolle tafellamp heeft een mooi slank uiterlijk waardoor je er gemakkelijk een mooi plekje voor kunt vinden. Ideaal voor in de kinderkamer, op je nachtkastje of in een andere ruimte in huis. De lavalamp is ook ideaal als sfeerverlichting tijdens feestjes en partijtjes.

Specificaties

- Gemaakt van aluminium, glas, was en gedeïoniseerd water

- Aan/uit knop

- Vermogen: 25 W

- Voltage: 220-240 V

- Frequentie: 50 Hz

- Werkt op een 1 R39 lamp van 25 W (inbegrepen)

- Reservelamp inbegrepen

- Stroomkabel: 170 cm

- Afmetingen (diameter x hoogte): 8.5 x 34 cm

- Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Lithouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Estisch, Russisch, Lets)

Highlights & specificaties

  • Sfeervolle magma lavalamp
  • Keuze uit 3 kleuren
  • Creëer een speciale, warme sfeer door de zachte stroom van lava binnenin
  • Geeft telkens nieuwe licht-, kleur- en schaduweffecten
  • Zeer leuk voor de kinderkamer, op een nachtkastje, tijdens feestjes en nog veel meer
  • Gemakkelijk een plekje te vinden dankzij zijn slanke uiterlijk
  • Eenvoudig op netstroom aan te sluiten
Toon details Verberg details