4-PACK RVS LED Buitenlampen op Zonne-Energie | Sfeervol en tegelijkertijd inbraakpreventief

Levertijd: Max 2 tot 4 werkdagen

Deze LED buitenlampen hebben een luxe RVS behuizing en geven een mooi helder wit licht. Ze worden opgeladen door zonne-energie en zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan.

€ 99,99  € 17,99

Je kent het vast wel, je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het ook nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken. Erg vervelend! Met deze LED Solar buitenlampen heb je altijd licht in de duisternis. Alleen vandaag haal je een set van 4 buitenlampen voor deze super voordelige prijs!

Praktisch, stijlvol en milieuvriendelijk

Deze LED buitenlampen hebben een luxe RVS behuizing en geven een mooi helder wit licht. De lampen worden opgeladen door zonne-energie. Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan. Er zijn dus geen kabels en schakelaars nodig. De lampen hebben een strak design met aan de bovenkant twee zon-oplaadpunten. Deze punten slaan overdag ieder beetje zonne-energie op, zelfs bij minimaal zonlicht dus. Ze zijn dus ook zeker geschikt voor in de herfst en winter. Als de lamp opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8-10 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aangaan als het donker is, is dit meer dan voldoende!

Eenvoudig in gebruik

Er zijn mogelijkheden zat: hang ze bijvoorbeeld naast je voor- of achterdeur, ergens in de tuin als sfeerverlichting, bij een donker pad of aan de buitenmuur van je garage. Het is maar net wat je zelf wilt! Ze zijn eenvoudig op te hangen door de achterplaat te bevestigen aan de muur of schutting. Een kind kan de was doen! Schroeven en pluggen worden meegeleverd. Deze kleine lampjes (14 x 9,5 cm) hebben een accu van 300 mAh.

Inbraakpreventief

Deze lampen zijn niet alleen handig als je bijvoorbeeld je sleutels zoekt: er is ook nog eens een veel kleinere kans dat er bij je wordt ingebroken. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Bij jou zal voortaan automatisch een lampje branden als iemand bij je voordeur staat. Want als er iets is waar inbrekers niet van houden, is dat wel een goed verlichte woning!

Highlights & specificaties

  • Set van 4 Solar LED Buitenlampen
  • Nooit meer in het donker je huissleutels zoeken
  • Ook ideaal als sfeerverlichting voor in de tuin
  • Gaan automatisch aan als het donker wordt
  • Werkt ook perfect als inbraakpreventie
  • Met luxe RVS behuizing; weerbestendig
  • Eenvoudig te plaatsen; geen kabels en schakelaars nodig
  • Schroeven en pluggen meegeleverd
  • Werkt goed met weinig zonlicht; dus ook perfect voor de herfst en winter!
  • 1 bestelling = 4 stuks
Toon details Verberg details