Uitverkocht

Set van 6, 9 of 12 Mini Cactussen voor in huis

Niet leverbaar

Deze mini cactussen zijn super trendy kamerplantjes die tegenwoordig in veel woonmagazines en lifestyle programma's voorbij komen.

Planten maken het huis hartstikke gezellig. Daar zijn deze sierlijke mini cactussen zeker geen uitzondering op! Deze cactussen staan prachtig in ieder interieur. Je kunt vandaag een set van 6, 9 of 12 stuks bij ons bestellen vanaf slechts €19,95 ipv €59,95 - en dan sturen we het ook nog eens GRATIS op!!

Zeer eenvoudig te onderhouden

Deze mini cactussen zijn super trendy kamerplantjes die tegenwoordig in veel woonmagazines en lifestyle programma's voorbij komen. Deze cactussen staan heel mooi in ieder interieur. De cactussen nemen vanzelfsprekend niet veel ruimte in beslag. Je kunt er een aantal bij elkaar plaatsen of verspreiden door je woning. De cactussen hebben weinig water nodig en stellen geen eisen aan de lichtintensiteit. Je kunt ze zowel in de zon als in de schaduw plaatsen. De cactussen kunnen echter niet tegen vorst en je moet ze vooral niet te veel water geven. De cactussen kunnen wel 1 tot 2 maanden zonder water!

Staat prachtig in ieder interieur

De set mini cactussen wordt keurig netjes bij je thuis afgeleverd. De planten hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 10-15 cm. Als je dit in je woonkamer hebt staan trek je gelijk veel bekijks, en het geeft de rest van je interieur een stuk meer glans. De planten zullen geleverd worden in een normale plastic teeltpot, maar ze zullen prachtig staan in elke sierpot of schaal!

De beschikbare pakketten

-Set van 6 mini cactussen (6 verschillende soorten) - vandaag slechts €19,95 ipv €59,95

-Set van 9 mini cactussen (9 verschillende soorten) - vandaag slechts €24,95 ipv €99,95

-Set van 12 mini cactussen (10 verschillende, 2 dubbele soorten) - vandaag slechts €29,95 ipv €129,95

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €19,95 ipv €59,95
  • Set van 6, 9 of 12 Mini Cactussen voor in huis
  • De populairste kamerplanten van dit moment
  • Geeft je interieur gelijk een stuk meer glans
  • Zeer eenvoudig in het onderhoud
  • Verliest geen bladeren, blijft het hele jaar groen
  • Hoevel nauwelijks bewaterd te worden
  • Staat prachtig in iedere sierpot of schaal
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details