Uitverkocht

Set van 5 Luxe Solar Tuinlampen

Niet leverbaar

Deze tuinlampen zijn niet alleen sfeervol, ze werken ook zeer inbraakpreventief en zorgen ervoor dat je bespaart op je energierekening.

Kan je tuin wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou. Onze inkopers hebben namelijk een grote partij LED tuinlampen op zonne-energie ingekocht. In de winkel betaal je hiervoor al gauw €10 per stuk, maar bij ons vandaag slechts €14,95 voor 5 stuks. Profiteer van deze gigantische korting en zorg voor een sfeervolle verlichting in je tuin!

Gemakkelijk te plaatsen

De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De lampen hebben een strak design en de behuizing is gemaakt van slijtvast en weerbestendig ABS. Door middel van de grondpinnen kun je de lampen eenvoudig in de grond steken. Naast het stukje sfeerverlichting dat het biedt, is het natuurlijk ook zeer inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes!

Geschikt voor het hele jaar

De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Deze slaat overdag ieder beetje zonne-energie op. Hiervoor hoeft de zon niet persé te schijnen! Zodra het donker wordt, gaan de lampen automatisch aan. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken!

Heel erg zuinig

Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt (en dus ook uitgaan wanneer het niet meer donker is), is dit meer dan voldoende. En wanneer ze uit gaan laden ze zichzelf natuurlijk weer op voor de aankomende nacht. Handige cyclus he? En dat allemaal zonder stroom te hoeven gebruiken!

Specificaties

- Oplaadtijd: 8 tot 12 uur

- Aantal branduren: 8

- Afmetingen: 6 x 38 (diameter x hoogte exclusief grondpin)

- Lengte grondpin: 11 cm

- Materiaal behuizing: ABS

- Een lamp bevat: 1 zonnepaneel, 1 aan/uit-schakelaar, 1 lichtpeer en 1 batterij (1 x AA, ni-MH 1,3 V, 600 mAh, inbegrepen)

Highlights & specificaties

  • Set van 5 Luxe Solar Tuinlampen
  • Werken op zonne-energie, bespaar op je energierekening
  • Creëer in 1 klap veel sfeer in je tuin
  • Ook handig als inbraakpreventie
  • Perfect voor het verlichten van je tuinpad, afscheiding, vijver, etc.
  • Geschikt voor het hele jaar
  • Zeer eenvoudig in de grond te plaatsen met de uitschuifbare grondpinnen
  • Nog geen €3 per lamp, nergens goedkoper!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details