Set van 4 verschillende Palmbomen voor buiten

Niet leverbaar

Deze prachtige palmbomen zijn perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat en geven je tuin een exotische sfeer.

Palmbomen in de Hollandse (voor)tuin, het kan! Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor ons klimaat heb je goed mis. Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn en vandaag hebben wij daarvan 4 verschillende soorten in de aanbieding. En dat voor een prijs waarvoor je het echt niet kan laten liggen. Bovendien sturen we het ook nog gratis op!

Een exotische look in huis en tuin

Heb jij nog een plekje in de tuin dat nog wel wat opgevrolijkt kan worden? Dan zijn deze palmen daarvoor de juiste oplossing. Deze prachtige palmen hebben de perfecte uitstraling om iedere ruimte iets levendiger te maken. De palmen hebben zo goed als geen water nodig en zullen uiteindelijk uitgroeien tot prachtige palmbomen. Je ontvangt dus per bestelling 4 verschillende palmen, die hieronder nog eens per soort uitgelicht worden. Bij levering zijn de palmen ongeveer 45 - 70 cm hoog.

Chamaerops Humilis – Europese Waaierpalm

De Chamaerops Humilis is een van de meest voorkomende palmsoorten in noord Europa en is tevens de enige palm die van nature in Europa voorkomt. De Chamaerops Humilis palmboom wordt daarom ook wel de Europese waaierpalm genoemd. In Zuid-Europese landen kan deze Chamaerops palm in het wild zo’n 4 meter hoog worden met tientallen stammen. De Chamaerops kan behoorlijke vorst verdragen mits hij ’s winters maar droog staat. De groeiwijze van deze winterharde palm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling. De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken waardoor de palm ook al op jonge leeftijd in de breedte toeneemt.

Trachycarpus Fortunei; de Chinese waaierpalm

Dit is de perfecte palm voor buiten. Hij groeit lekker en kan goed tegen vorst. De palmen groeien de eerste jaren traag maar als zich eenmaal een stammetje gevormd heeft, kan de hoogte in vijf tot tien jaar wel een meter groeien. Als de stam 1 tot 2 meter is verschijnen in het voorjaar de mooie oranjegele bloeiwijzen!

Phoenix Canariensis; Canarische Dadelpalm

De Phoenix Canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden vandaar ook de Nederlandse naam Canarische Dadelpalm. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis de meest voorkomende is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in elk tropisch klimaat tegen maar voornamelijk in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmateriaal langs openbare wegen of als worden ze als sierplant aangeplant. Deze palm kan in een tropisch klimaat zo’n 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang.

Washingtonia Robusta ‐ Mexicaanse Waaierpalm

De Washingtonia Robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexico. De Washingtonia wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm heeft zijn naam te danken aan de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. In het wild groeit de Washingtonia voornamelijk langs beken en meertjes en wordt in de Verenigde Staten vooral veel gebruikt als laanbomen langs grote wegen. Deze Mexicaanse Waaierpalm heeft prachtig lichtgroen waaierblad. Deze plant is zeer geschikt om in een grote pot te houden. De Mexicaanse Waaierpalm heeft 1 tot 4 stammen per pot. Zijn natuurlijke standplaats geeft al aan dat deze palm een echte waterliefhebber is.

Highlights & specificaties

  • Set van 4 verschillende Palmbomen voor buiten
  • Geeft je tuin een zomerse/exotische look
  • De palmen groeien uit tot prachtige bomen
  • Geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Groenblijvend
  • Verbaas al je vrienden en familie!
  • Leveringshoogte: 45 - 70 cm (verschilt per palmsoort)
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details