Uitverkocht

Set van 4 Tuinlampen op Zonne-Energie - Keuze uit 3 prachtige designs!

Niet leverbaar

Geef dit bijzondere verlichtingsproduct gauw een prominente plek in je tuin om avond na avond te genieten van een fraaie verlichting in de rondom je huis!

Kan je tuin wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou. We bieden vandaag deze stijlvolle lampen aan waarmee je direct extra sfeer aan je tuin zult geven. Geef dit bijzondere verlichtingsproduct gauw een prominente plek in je tuin om avond na avond te genieten van een fraaie verlichting in de rondom je huis!

Laat je tuin prachtig shinen

Er zijn van die warme zomeravonden dat je lekker lang in de tuin blijft zitten. Deze tuinverlichting maakt de avond extra bijzonder! Dankzij de heldere 4 lumen lichtbron kan je blijven genieten van het bloemenperk en gazon waar je uren op hebt gezwoegd! Maar ook in het najaar is het natuurlijk een prettig gezicht, zo’n prachtig verlichte tuin. De lampen worden overdag vanzelf opgeladen door middel van zonne-energie. Dat scheelt je stroom en ploeteren met het leggen van bekabeling door de tuin!

3 leuke varianten

Gedurende de dag slaan de lampen ieder beetje beschikbare zonne-energie op, dit doet het zelfs wanneer de zon niet tot nauwelijks schijnt! Volledig opgeladen bedraagt de brandtijd van de lampen dan 6 tot 8 uur. De lampen zijn vandaag verkrijgbaar in 3 verschillende designs, namelijk mat, kristal en tulp. Kies een mooi setje uit, en plaats ze vervolgens dankzij de meegeleverde grondpen op een geschikt plekje in de grond. Het resultaat: je tuin was nog nooit zo sfeervol!

Specificaties

-Keuze tussen mat, kristal of tulp

-Batterij: 1.2V, AAA type NiMh mAh oplaadbaar

-Gemiddeld brandtijd: 8 uur na volledige lading

-Inclusief grondpennen

-Lichtbron: Witte LED-lamp

-Voorzien van een aan/uit schakelaar aan binnenzijde kap

-Hoogte lampen: 35/40 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Set van 4 Tuinlampen op Zonne-Energie
  • Beschikbaar in 3 verschillende designs
  • Werken op zonne-energie, bespaar op je energiekosten!
  • Gemakkelijk te plaatsen, geen bekabeling nodig!
  • Je steekt ze met de grondpennen eenvoudig in de grond
  • Geschikt voor het gehele jaar
  • Maakt je tuin direct een stuk sfeervoller!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details