Solar LED Tuinlampen in XL-formaat | Set van 4

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze tuinlampen zijn niet alleen sfeervol, ze werken ook zeer inbraakpreventief en zorgen ervoor dat je bespaart op je energierekening.

€ 89,99  € 24,99

Kan je tuin nog wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou! Onze inkopers hebben namelijk een grote partij XL LED tuinlampen op zonne-energie ingekocht. In de winkel betaal je al gauw €15 tot €20 per stuk, maar bij ons vandaag vanaf €17,99 voor 4 stuks. Profiteer!

Gemakkelijk te plaatsen

De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De lampen hebben een strak design en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig RVS. Naast het stukje sfeerverlichting die de lampen bieden, zijn ze natuurlijk ook zeer inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes!

Geschikt voor het hele jaar

De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Deze slaat overdag ieder beetje zonne-energie op. Hiervoor hoeft de zon niet persé te schijnen! Zodra het donker wordt, gaan de lampen automatisch aan dankzij de automatische lichtsensor. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken!

Heel erg zuinig

Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8-10 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt (en dus ook uitgaan wanneer het niet meer donker is), is dit meer dan voldoende. En wanneer ze uit gaan laden ze zichzelf natuurlijk weer op voor de aankomende nacht. Handige cyclus he? En dat allemaal zonder stroom te hoeven gebruiken!

Specificaties

- Behuizing: Hoogwaardig RVS

- Aantal branduren per dag: 8 - 10 uur

- Oplaadtijd: 7 - 8 uur (gaat vanzelf)

- Afmetingen: 27 cm + 12 cm voor in de grond x 5 cm diameter

- Geleverd inclusief grondpennen

Highlights & specificaties

  • Set van 4 Solar LED Tuinlampen in XL-formaat
  • Werken volledig op zonne-energie: bespaar veel geld op je energierekening
  • Creëer direct meer sfeer in je tuin
  • Schrikt inbrekers en ongenodigde gasten af
  • Zeer gemakkelijk te plaatsen (in of op de grond, grondpennen meegeleverd)
  • Gaan automatisch aan in het donker door ingebouwde lichtsensor
  • Werkt ook met weinig zonlicht; geschikt voor het hele jaar
Toon details Verberg details