Uitverkocht

Set van 4 Bandenspanning Ventieldopjes

Niet leverbaar

Met de juiste bandenspanning verbruik je niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee.

Wist je dat je gemiddeld tot €150 per jaar kunt besparen door je banden op de juiste spanning te houden? En dat het rijden met een te lage bandenspanning onveiliger is én slechter is voor het milieu? Het enige wat je hoeft te doen is met deze bandenspanningventieldopjes controleren of de spanning in je banden hoog genoeg is.

Lagere brandstofkosten, banden langer mee

Met de juiste bandenspanning verbruik je niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden harder, met name aan de zijkanten van het loopvlak. Je hebt er dus baat bij als je zo nu en dan controleert of de spanning in je banden in orde is.

Controleren? Kleine moeite

90% van de automobilisten rijdt met een te lage bandenspanning. De kans is groot dat jij ook tot deze groep behoort. Zo nu en dan controleren is daarentegen een kleine moeite. De dopjes zijn eenvoudig zelf te plaatsen en je ziet direct hoe het met je banden gesteld is. Bij de juiste bandenspanning is het dopje groen, naar mate de spanning daalt kleurt deze van geel naar uiteindelijk rood.

Veilig de weg op

Banden presteren het best bij de juiste spanning. Voor je eigen veiligheid en die van je medeweggebruikers is het dus zaak dat je ervoor zorgt dat je auto klaar voor elk ritje is. De dopjes worden geleverd in een setje van 4 stuks zodat je al je banden kunt voorzien. De dopjes passen op iedere autoband, dus ook op die van jou!

Highlights & specificaties

  • Set van 4 Bandenspanning Ventieldopjes
  • Eenvoudig je bandenspanning controleren
  • Juiste spanning = minder slijtage
  • Bespaar op je brandstofkosten
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Passen op iedere autoband
  • Handig: het pakketje past door jouw brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!).
Toon details Verberg details