Bamboestruiken: winterhard en niet woekerend | Set van 3 onderhoudsvrije struiken

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Zeer populaire plant door zijn niet-woekerende karakter. Profiteer nu van extra korting en laat het buitenseizoen maar beginnen!

€ 109,99  € 39,99

Deze bamboe planten zijn perfect voor in je tuin en zijn ook uitermate geschikt in een mooie sierpot voor op je balkon of het terras. Doordat deze bamboe niet-woekerend is hoef je je ook geen zorgen te maken dat de bamboe overgroeit en is hierdoor dus ook zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Ze geven je tuin een ongekende, oriëntale sfeer en zijn een echte eye-catcher!

Plantensoort: Fargesia Rufa

De Fargesia Rufa is een niet woekerende bamboe soort die overal in de tuin geplant kan worden. Hij is zeer eenvoudig te onderhouden. Deze sterke bamboe planten zijn winterhard tot -18 ° C. Het smalle blad heeft het hele jaar door een fris groene kleur. Met hun verticale, rechtopstaande groei is het een perfecte solitaire plant. Ook prachtig om een mooie dicht bamboe haag mee te creëren, aangezien dit een prachtige tropische sfeer geeft. De Fargesia is een middelgroot ras, wat betekent dat het niet meer groeit dan 3 meter. De Fargesia Rufa is een hele mooie verschijning van bamboe met heldergroene bladeren en geel-groene stelen.

Niet woekerend

Woekerende bamboe groeit snel door je tuin en overal kunnen nieuwe bamboescheuten ontspringen. Als je dit wil voorkomen en geen zin hebt een wortelbegrenzer in de tuin te plaatsen, adviseren wij niet woekerende bamboe te kopen.

Verzorging

Fargesia Asian Wonder is groenblijvend, winterhard, en niet woekerend. Een ideale tuinplant dus! De plant wenst een plek in de zon of half schaduw en heeft matig tot veel water nodig. In de zomer en op warme dagen heeft deze plant behoorlijk wat water nodig. Wij adviseren een plantafstand van 40-60 cm indien de plant in de volle grond wordt geplaatst

Planthoogte

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 30-40cm

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Levering en Voorwaarden

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.

Let op: Bomen en planten zijn levende producten en hebben hierdoor afwijkende retourvoorschriften.

Highlights & specificaties

  • Perfect om nu te planten en echte oriëntale sfeermaker in je tuin
  • Uitermate geschikt voor op je balkon of terras
  • Niet-woekerend; zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud
  • De planten zijn bij levering 30-40 cm hoog
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden
  • Speciaal transport slechts 9,99
Toon details Verberg details