Uitverkocht

Set van 3 Winterharde Bamboestruiken in XL formaat

Niet leverbaar

Deze winterharde bamboeplanten zijn ideaal om je tuin mee op te fleuren of om er een mooie dichte heg van te maken.

Kan jouw tuin, terras of balkon nog wel wat groen gebruiken? Fleur het dan nu op met deze mooie bamboestruiken! Doordat de planten zeer vorstbestendig zijn, behouden ze het hele jaar door hun mooie groene kleur. De bamboe planten zijn ideaal, want ze zijn zowel in de grond als in een pot te gebruiken.

Ideaal voor je tuin, terras of balkon

De Fargesia is één van de meest aantrekkelijke bamboesoorten. De plant heeft sierlijk blad, opvallend gekleurde scheuten, is oersterk, vol, winterhard en woekert niet. Hij kan overal geplant worden en is tevens zeer eenvoudig te onderhouden. Deze sterke bamboeplanten zijn zeer winterhard tot maar liefst -20 °C. Het smalle blad heeft het hele jaar door een frisgroene kleur. Met hun verticale, rechtopstaande groei is het een perfecte solitaire plant. Ze zijn ook zeer geschikt om een mooie dicht bamboehaag mee te creëren. Hij groeit zeer bossig, waardoor je niet meer door de haag heen kunt kijken. De Fargesia is een middelgroot bamboeras, wat betekent dat ze niet hoger worden dan 3 meter.

Verzorging

Fargesia wenst een plek in de zon of half schaduw en heeft matig tot veel water nodig. Het is belangrijk dat de bamboe op een beschutte plaats wordt geplant, zo is het beschermd tegen harde en koude wind. In de zomer en op warme dagen heeft deze plant behoorlijk wat water nodig. Wij adviseren een plantafstand van 40-60 cm indien de plant in de volle grond wordt geplaatst. De plant is wel binnen een aantal jaren volgroeid binnen de begrenzing. Om de plant wat meer tijd te geven kunnen, in de winter, dunne, oude, scheve en lelijke halmen weggesnoeid worden. Dit geeft de plant dan weer meer ruimte om te groeien binnen de begrenzing.

Oplopende korting bij 6 stuks

De mooie volle bamboeplanten worden netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van 40 tot 60 cm. Als je gaat voor een set van 6 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien!

- 3 Winterharde Bamboestruiken - vandaag slechts €24,99 ipv €59,99

- 6 Winterharde Bamboestruiken - vandaag slechts €39,99 ipv €119,99

Highlights & specificaties

 • Set van 3 Winterharde Bamboestruiken in XL formaat
 • Ideaal om je tuin mee op te fleuren of om er een mooie dichte heg van te maken
 • Nuttig als afscheiding en windscherm
 • Niet woekerend, dus kruipt niet je hele tuin door
 • Kan zowel in de volle grond als in een pot
 • Extreem vorstbestendig tot maar liefst -20 °C
 • Mooi fijnbladig en frisgroen blad (het hele jaar door)
 • Tip: ga voor een set van 6 en ontvang oplopende korting
 • Leveringshoogte: 40 - 60 cm
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details