Uitverkocht

Set van 3 verschillende Outdoor Palmbomen

Niet leverbaar

Deze prachtige palmbomen zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat en geven je tuin een exotische sfeer.

Palmbomen in de Hollandse (voor)tuin, het kan! Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor ons klimaat heb je goed mis. Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn en vandaag hebben wij daarvan 3 verschillende soorten in de aanbieding. En dat voor een prijs waarvoor je het echt niet kan laten liggen.

Een exotische look in huis en tuin

Heb jij nog een plekje in de tuin dat nog wel wat opgevrolijkt kan worden? Dan zijn deze palmen daarvoor de juiste oplossing. Deze prachtige palmen hebben de perfecte uitstraling om iedere ruimte iets levendiger te maken. De palmen hebben zo goed als geen water nodig en zullen uiteindelijk uitgroeien tot prachtige palmbomen. Je ontvangt dus per bestelling 3 verschillende palmen, die hieronder nog eens per soort uitgelicht worden. Bij levering zijn de palmen ongeveer 50 - 70 cm hoog.

Chamaerops Humilis – Europese Waaierpalm

De Chamaerops Humilis is een van de meest voorkomende palmsoorten in noord Europa en is tevens de enige palm die van nature in Europa voorkomt. De Chamaerops Humilis palmboom wordt daarom ook wel de Europese waaierpalm genoemd. In Zuid-Europese landen kan deze Chamaerops palm in het wild zo’n 4 meter hoog worden met tientallen stammen. De Chamaerops kan behoorlijke vorst verdragen mits hij ’s winters maar droog staat. De groeiwijze van deze winterharde palm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling. De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken waardoor de palm ook al op jonge leeftijd in de breedte toeneemt. De Chamaerops is winterhard tot -15°C.

Phoenix Canariensis; Canarische Dadelpalm

De Phoenix Canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden vandaar ook de Nederlandse naam Canarische Dadelpalm. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis de meest voorkomende is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in elk tropisch klimaat tegen maar voornamelijk in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmateriaal langs openbare wegen of als worden ze als sierplant aangeplant. Deze palm kan in een tropisch klimaat zo’n 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang. De Phoenix is winterhard tot -5°C.

Washingtonia Robusta ‐ Mexicaanse Waaierpalm

De Washingtonia Robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexico. De Washingtonia wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm heeft zijn naam te danken aan de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. In het wild groeit de Washingtonia voornamelijk langs beken en meertjes en wordt in de Verenigde Staten vooral veel gebruikt als laanbomen langs grote wegen. Deze Mexicaanse Waaierpalm heeft prachtig lichtgroen waaierblad. Deze plant is zeer geschikt om in een grote pot te houden. De Mexicaanse Waaierpalm heeft 1 tot 4 stammen per pot. Zijn natuurlijke standplaats geeft al aan dat deze palm een echte waterliefhebber is. De Washingtonia is winterhard tot Winterhard tot -2°C

Extra optie: 250ML Pokon Palmvoeding voor maar €6,99 ipv €11,99

Je palmbomen zullen nog mooier en groener worden wanneer je ze voedt met de palmvoeding van Pokon. Deze voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw palmbomen mooi en gezond blijven. Pokon voeding kan het hele jaar wekelijks gegeven worden aan de palmen. Toevoegen is eenvoudig: goed schudden voor gebruik en ½ dop toevoegen aan een liter water. De bomen zullen er blij mee zijn en de groene kleur van de bladeren zal nog intenser worden!

Highlights & specificaties

 • Set van 3 verschillende Outdoor Palmbomen
 • Nog geen €10 per stuk - betaal niet langer te veel in de tuincentra
 • Geeft je tuin een zomerse/exotische look
 • De palmen groeien uit tot prachtige bomen
 • Kunnen tegen vorst; dus ook geschikt voor ons klimaat
 • Groenblijvend
 • Eenvoudig te verzorgen; hebben vrijwel geen water nodig
 • Verbaas al je vrienden en familie!
 • Leveringshoogte: 50 - 70 cm (verschilt ietwat per palmsoort)
 • Optioneel verkrijgbaar: pokon palmvoeding met extra korting
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details