Uitverkocht

Set van 3 verschillende kleurrijke klimplanten

Niet leverbaar

Stuk voor stuk geven deze prachtige klimplanten bijzondere bloemen en ze maken tuin, schutting, gevel of balkon een stuk vrolijker.

Klimplanten kunnen werkelijk overal groeien.. tegen de muur, een schutting of als bedekking van een pergola. Stuk voor stuk geven deze prachtige klimplanten bijzondere bloemen en bloeien van Juli t/m September, soms zelfs nog langer als het weer zacht blijft. Met dit pakket ontvang je 3 prachtige klimplanten die tot wel 4 meter hoog kunnen worden, maar ook makkelijk gesnoeid kunnen worden tot de hoogte die je wenst. In het pakket zitten de volgende prachtige planten:

Bijzondere, witte Passieflora Constance Elliot

Deze witbloeiende passiebloem 'Constance Elliott' (Passiflora) is een krachtige en snelgroeiende klimplant met heerlijk geurende bloemen. Je zult verwonderd zijn door de exotisch aandoende passiebloemen die 's zomers prachtig afsteken tussen de andere planten. De lange ranken van deze passiebloem 'Constance Elliott' hechten zich moeiteloos aan schuttingen, pergola's en hekwerken.

Meerkleurige kamperfoelie “Goldflame”

Kamperfoelie 'Goldflame' (Lonicera x heckrottii) is een sterke klimplant die het werkelijk overal goed doet. De bloemen verspreiden een heerlijke geur. De geur wordt 's avonds nog sterker om nachtvlinders aan te trekken. Kamperfoelie is bijzonder snelgroeiend. Een klimhulpje is absoluut gewenst. Dit kan ook een boom of een schutting zijn.

Paarse grootbloemige Clematis “The President”

De populaire en bijzondere bosrank (Clematis 'The President') is een rijkbloeiende en grootbloemige bosrank met prachtige grote paarse bloemen (Ø 13-20 cm.). De eerste bloei kan uit semi-dubbele bloemen bestaan, meestal zijn ze echter enkelbloemig. Met deze 'presidentiële' bloemen is het een feest in je tuin of op het balkon!

In set van 3 of set van 6

Al deze planten kunnen een milde winter met gemak overleven. Tot 10 graden vorst is geen probleem. Bij een straffe winter moet je de planten bij de wortels beschermen. In voorkomende gevallen kan een andere soort geleverd worden, afhankelijk van groeistadium van de planten. De planten zijn bij levering al een fijne 65-75 cm hoog (inclusief pot). Als je gaat voor een set van 6 stuks dan ontvang je alle drie de soorten dubbel, maar dan kun je wel rekenen op een nóg hoger oplopende korting.

Highlights & specificaties

  • Set van 3 verschillende kleurrijke klimplanten
  • Maken tuin, gevel en balkon een stuk vrolijker
  • Geven ook een heerlijke geur
  • Kunnen tot wel 4 meter hoog worden
  • Met schitterende bloemen die de hele zomer lang bloeien
  • Staan prachtig aan de muur of pergola
  • Zeer winterhard
  • Leveringshoogte: 65 - 75 cm hoog
  • Tip: ga voor een set van 6 stuks en ontvang oplopende korting!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details