Uitverkocht

Set van 3 schitterende palmbomen voor binnen en buiten

Niet leverbaar

Deze prachtige palmbomen zijn perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat en geven je tuin het hele jaar door een exotische sfeer!

Palmbomen in de Hollandse (voor)tuin of bij ons binnen, het kan! Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor ons klimaat heb je goed mis. Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn, en vandaag hebben wij een set van 3 soorten in de aanbieding. 1 soort is alleen geschikt voor binnen en 2 soorten kunnen ook het gehele jaar buiten, zelfs in Nederland. En dat allemaal voor een prijs waarvoor je het echt niet kan laten liggen. Bovendien sturen we het ook nog eens GRATIS op!

Chamaerops Humilis – Europese Waaierpalm

De Chamaerops Humilis is een van de meest voorkomende palmsoorten in Noord-Europa en is tevens de enige palm die van nature in Europa voorkomt. De Chamaerops Humilis palmboom wordt daarom ook wel de Europese waaierpalm genoemd. In Zuid-Europese landen kan deze Chamaerops palm in het wild zo’n 4 meter hoog worden met tientallen stammen. De Chamaerops kan behoorlijke vorst verdragen mits hij ’s winters maar droog staat. De groeiwijze van deze winterharde palm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling. De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken waardoor de palm ook al op jonge leeftijd in de breedte toeneemt. Leveringshoogte: 50-55 cm.Trachycarpus Fortunei; de Chinese waaierpalm

Dit is de meest geschikte palm voor buiten. Hij groeit lekker en kan goed tegen vorst. De palmen groeien de eerste jaren traag maar als zich eenmaal een stammetje gevormd heeft, kan de hoogte in vijf tot tien jaar wel een meter groeien. Als de stam 1 tot 2 meter is verschijnen in het voorjaar de mooie oranjegele bloeiwijzen. Leveringshoogte: 45-55 cm.Phoenix Canariensis ‐ Canarische Dadelpalm

De Phoenix Canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam Canariche Dadelpalm. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis misschien wel de meest voorkomende is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in elk tropisch klimaat tegen, maar voornamelijk in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmatriaal langs openbare wegen of als worden ze als sierplant aangeplant. Deze palm kan in een tropisch klimaat zo’n 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang. Helaas is deze palm matig tot niet winterhard en kan hij in Nederland bijna nooit overleven in de volle grond. Door zijn bijzonder snelle groei is het wel één van de goedkoopste palmsoorten om aan te schaffen. Vanwege zijn matige vorstbestendigheid wordt de Phoenix in noord-Europa altijd als kamerpalm of hooguit patioplant gebruikt. Leveringshoogte: 60-70 cm.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €99,95
  • Set van 3 schitterende palmbomen voor binnen en buiten
  • 1 kamerpalm en 2 buitenpalmen
  • De palmen groeien uit tot prachtige bomen
  • Een ware lust voor het oog
  • De buitenpalmen zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Geef je tuin een prachtige exotische look
  • Verbaas al je vrienden en familie
  • Tip: Kies voor een set van 6 (alle soorten 2 keer) en ontvang nog hogere korting!
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details