Set van 3 of 6 Zomerse Jasmijn Planten | Een sfeervolle toevoeging aan iedere tuin!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Set Jasminum officinale, in het Nederlands gewone jasmijn of gewone witte jasmijn genaamd is een krachtige bladverliezende klimplant. Fleur jouw tuin of terras op met deze Jasmijn!

€ 89,99  € 29,99

Deze zomerjasmijn bloeit van mei tot september met kleine, witte, stervormige geurende bloempjes, gevolgd door zwarte besjes. Wil je een saaie buitenmuur opleuken? De jasmijn is ook uitermate geschikt als klimplant en muurbeplanting. Sommige planten hebben wel een steuntje in de rug nodig om omhoog te klimmen. Door gebruik te maken van plantensteunen en delen van de plant met een touwtje vast te maken, zullen ze omhoog klimmen. De bloemen die zich in trossen vormen zorgen in zowel de lente als in de zomer voor een prachtige bloemenzee. De witte jasmijn is daarom ook uitermate geschikt als klimplant om een saaie muur of schutting op te fleuren. In de zomer trekt deze plant vlinders en bijen aan. Het is echt een aanwinst voor in de tuin!

Plaatsing

Jasminum officinale houdt van een beschutte standplaats in volle zon of lichte schaduw en een goed doorlaatbare, humusrijke grond. Jasminum Officinale is redelijk winterhard (tot -12C), zeewind tolerant, verdraagt luchtvervuiling, heeft weinig last van ziektes en lokt bijen en vlinders.

Verzorging

Jasmijn is geen moeilijke plant om te onderhouden, maar voor een volle struik en veel bloemen is de juiste verzorging zeer belangrijk. De Jasmijnplant groeit het beste in halfschaduw tot zonnige plekken. Ter ondersteuning kun je de planten tegen een hekwerk of schutting zetten. Water heeft de Jasmijn enkel nodig bij droge zomerperiodes.

Planthoogte

De planten worden geleverd in 9cm pot met een hoogte van 25-40cm (gemeten incl. pot).

Levering en Voorwaarden

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.

Let op: Bomen en planten zijn levende producten en hebben hierdoor afwijkende retourvoorschriften.

Highlights & specificaties

  • Set van 3 of 6 Zomerse Jasmijn Planten
  • Uitermate geschikt als klimplant en muurbeplanting
  • Prachtige bloei van mei tot september 
  • Een ideale aanvulling op iedere tuin
  • Winterhard en eenvoudig te verzorgen
  • Speciaal transport: slechts 9,99
Toon details Verberg details