Set van 3 of 6 Pampas grassen | Roze en/of Wit

Levertijd: Max. 10 werkdagen

Deze pampasgrassen worden ook wel 'Spaanse Pluim' genoemd. Prachtig voor in jouw bloemenperk, op je balkon of op het terras.

€ 79,99  € 29,99

De lente begitn weer en tuinieren is dus echt aan de orde van de dag. Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. Deze mooie pampas siergrassen geven jouw tuin gegarandeerd meer shine!

Staat prachtig in iedere tuin

Deze prachtige pampasgrassen komen oorspronkelijk uit het zuidelijk halfrond en dan met name Zuid-Amerika. Ze zijn inmiddels ook volop in Europa te vinden omdat ze zich hier ook prima thuis voelen. Ze kunnen in zo goed als iedere bodemsoort! Het siergras wordt vooral gekenmerkt door de prachtige lange pluimen die aan de uiteinden zitten. Wij hebben ze vandaag in de kleuren wit en roze. Prachtige eye-catchers voor iedere tuin!

Eenvoudig te verzorgen

Pampasgrassen zijn zeer populair doordat het een winterharde plant is die zeer snel groeit. De pluim die de plant afgeeft is prachtig en geeft karakter aan jouw bloemenperk. Beschik je niet over een grote tuin? Geen probleem! De pampasgrassen zijn ook uitermate geschikt voor op je terras of balkon. Plaats ze in een mooie sierpot en jij geniet dit buitenseizoen van een fantastisch uitzicht op jouw buitenplaats. De planten zijn bij levering inclusief kluit ongeveer 25-40 cm hoog en zullen gaan groeien zodra je deze plant. Combineer een set roze en witte pluimen voor een fantastisch eindresultaat!

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • Creëer karakter in je tuin met deze prachtige pampasplanten
  • Hooggroeiende plant met prachtige roze of witte pluimen
  • Perfect om nu te planten
  • Groeit in de hoogte; zeer geschikt bij beperkte ruimte
  • Geschikt voor in de tuin, maar ook voor op je balkon of terras
  • De planten zijn bij levering 25-40 cm hoog
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden
Toon details Verberg details