Uitverkocht

Set van 3 Schitterende Palmbomen voor in de woonkamer

Niet leverbaar

Deze prachtige kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur, hiermee geef je je woning een stuk meer glans!

De kerstboom zal inmiddels bij jou ook alweer opgeruimd zijn, staat toch best wel leeg ineens.. Die leegte vul je natuurlijk maar wat graag op met iets sfeervols. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur. Je kunt vandaag een set van 3 of 6 stuks bij ons bestellen vanaf slechts €29,95 ipv €99,95 - en dan sturen we het ook nog eens GRATIS op!!

Staat prachtig in ieder interieur

De 3 verschillende palmsoorten worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd, en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 60-80 cm. Als je dit in je woonkamer hebt staan trek je gelijk veel bekijks, en het geeft de rest van je interieur een stuk meer glans. Je kunt kiezen of je een set van 3 of van 6 stuks wil bestellen, waarbij je bij de set van 6 stuks nog eens een extra hoog kortingspercentage krijgt! Je ontvangt dan van alle 3 de kamerpalmsoorten 2 stuks. De planten zullen overigens niet geleverd worden in de sierpotten op de afbeelding, maar in een normale teeltpot.

Je ontvangt de volgende 3 soorten:

Phoenix Canariensis ‐ Canarische Dadelpalm

De Phoenix Canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam Canariche Dadelpalm. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis misschien wel de meest voorkomende is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in elk tropisch klimaat tegen maar voornamelijk in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmatriaal langs openbare wegen of als worden ze als sierplant aangeplant. Helaas is deze palm matig tot niet winterhard en kan hij in Nederland bijna nooit overleven in de volle grond. Door zijn bijzonder snelle groei is het wel één van de goedkoopste palmsoorten om aan te schaffen. Vanwege zijn matige vorstbestendigheid wordt de Phoenix in noord-Europa altijd als kamerpalm of hooguit patioplant gebruikt.

Washingtonia Robusta ‐ Mexicaanse Waaierpalm

De Washingtonia Robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexico. De Washingtonia wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm heeft zijn naam te danken aan de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. In het wild groeit de Washingtonia voornamelijk langs beken en meertjes en wordt in de Verenigde Staten vooral veel gebruikt als laanbomen langs grote wegen. Het beste voorbeeld hiervan zijn de lange rijen enorme palmen in Palm Springs, Californië. Zijn natuurlijke standplaats geeft al aan dat deze palm een echte waterliefhebber is.

Yucca Elephantipes ‐ Olifantspoot

De Yucca Elephantipes is een echte kamerpalm en vindt zijn oorsprong in Midden-Amerika. Hier wordt deze palmsoort veelvuldig gekweekt in grotere kwekerijen diep in de regenwouden. De naam Elephantipes krijgt de Yucca door zijn zware onderstam die doet denken aan olifant poten. Het blad van de Yucca Elephantipes is dik en vlezig met een scherpe, fijngekartelde rand. De Yucca Elephantipes is de enige palmsoort die door ons gekweekt wordt. Het ‘hout’ wordt direct uit Costa-Rica geïmporteerd en in onze warme kas opgekweekt tot volwaardige palmen. De houten stammen zullen in de loop van de tijd weinig tot niet groeien en dit komt door de donkere wax die bovenop de stammen wordt gesmeerd. In Midden-Amerika worden deze palmen voornamelijk gebruikt als brede omheining rond koffieplantages. Tevens zorgen ze voor schaduw voor de koffieplanten. De takken van deze enorme palmen worden afgezaagd, behandeld en daarna verscheept naar o.a. Nederland.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €99,95
  • Schitterende Palmbomen voor in de woonkamer
  • Set van 3 of van 6 stuks
  • Staat prachtig in ieder interieur
  • Groeien langzaam, eenvoudig in het onderhoud
  • Verliest geen bladeren, blijft het hele jaar groen
  • Prachtige eye-catchers
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details