Uitverkocht

Set van 3 LED kaarsen met vanille geur

Niet leverbaar

-

Product informatie

De kerstboom mag al neergezet worden, want de voorpret naar de kerstdagen toe kan nu echt beginnen. Om de gezelligheid van deze tijd van het jaar te versterken, kunnen de kaarsen in huis niet ontbreken. Sowieso is het fijn om wat licht te scheppen nu het 's middags al donker begint te worden! Daarom hebben we vandaag een paar echte sfeermakers in de aanbieding! Deze 3 mooie LED-kaarsen maken de gezelligheid helemaal compleet én maken deze donkere dagen een stuk fijner!

De voordelen van LED, de sfeer van een echte kaars!

In deze tijd van het jaar is het al druk genoeg en dan zijn deze kaarsen echt een uitkomst. Door het creatief gebruik van LED-verlichting, heb je niet door dat het geen echte kaarsen zijn; ze bootsen het effect van een brandende kaars goed na! En ook van de buitenkant zijn ze niet van echt te onderscheiden! Daarentegen hoef jij je geen zorgen meer te maken over brandgevaar, kaarsvet of dat de kaarsen opraken!

Geen vlammen, dus veilig

Het warm-witte licht dat de LED-kaarsen uitstralen kunnen heel mooi een donker hoekje een leuke opsteker geven. En het is ook geen enkel probleem om ze te gebruiken in een zelfgemaakt kerststukje! Wel zo veilig, omdat er geen enkel gevaar is dat de kaars opraakt en zo wellicht vlam vat aan versieringen die je in het stukje hebt verwerkt. En natuurlijk zijn de kaarsen daardoor ook super geschikt voor een omgeving met jonge kinderen! Je krijgt 3 verschillende maten kaarsen en met de meegeleverde afstandsbediening kun je de kaarsen aan- en uitzetten. Om de sfeer helemaal af te maken geven ze ook een vanille geur af.

Specificaties:

- Led kaars met afstandbediening

- Werkt op 3xAAA batterijen (niet meegeleverd)

- Afmetingen: diameter is bij elke kaars 7,5 cm

- 3 verschillende lengtes 10cm/12,5cm/15cm

LED kaarsen

LED kaarsen met remote

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €29,95
  • LED kaarsen met afstandsbediening
  • Set van 3 verschillende formaten kaarsen
  • Met heerlijke vanille geur
  • Echte sfeermakers met warmwit licht
  • Geen vlam, dus veilig voor kinderen
  • Tip! Gebruik ze in je kerststukjes!
  • Inclusief afstandsbediening
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details