Uitverkocht

Set van 3 exotische Tillandsia Mora planten

Niet leverbaar

De Tillandsia Mora is een langzaam groeiend kunstwerkje en behoort tot de Bromelia familie. De Mora heeft groene bladeren en opvallende roze-paarse bloemen die de plant mysterieus mooi maakt.

Bloemen maken elke ruimte mooier. We merken het iedere keer als we een bosje bloemen hebben gekregen voor een verjaardag of als bedankje: een levendige bloem geeft de kamer meteen een hoop extra leven. Een bosje bloemen stopt er echter snel mee; na een weekje is het wel bekeken. Deze Tillandsia Mora's gaan echter veel langer mee omdat het bloeiende planten zijn. De bloemen van deze wonderlijke planten blijven wel 3 tot 6 maanden aan de plant!

Geeft de ruimte een exotisch tintje

De Tillandsia Mora is een langzaam groeiend kunstwerkje en behoort tot de Bromelia familie. De Mora heeft groene bladeren en opvallende roze-paarse bloemen die de plant mysterieus mooi maakt. Dankzij de prachtige bloemen heeft de Tillandsia Mora een exclusieve en prachtige uitstraling. In de natuur vangt de plant water op in zijn blad. Hierdoor is de plant in staat om vochtigheid vast te houden en zich daarmee te voeden. Deze Mora kan perfect met één of meerdere Mora’s tegelijk in één pot gezet worden voor een unieke uitstraling.

De verzorging

De Tillandsia is zeer makkelijk te onderhouden. Geef altijd water in het hart van de plant én op de aarde. Het water zal in de koker van de bladeren blijven staan. De Tillandsia Mora houdt van warmte en heeft een lichte standplaats. Een temperatuur tussen de 16 °C en 24 °C is het meest ideaal. De plant is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor decoratie van badkamers, vanwege de hoge luchtvochtigheid in dit soort ruimtes. Verwen deze prachtig bloeiende plant van tijd tot tijd met een regenwaterbad. Verwijder overtollig water door schudden en plaats de Tillandsia op een lichte plek om te drogen. Een Tillandsia bloeit eenmalig, echter voor een hele lange periode. De bloemen blijven drie tot zes maanden aan de plant!

Kies uit onderstaande pakketten:

- Set van 3 exotische Tillandsia Mora planten - vandaag slechts €19,95 ipv €39,95

- Set van 6 exotische Tillandsia Mora planten - vandaag slechts €29,95 ipv €79,95

Highlights & specificaties

  • Set van 3 exotische Tillandsia Mora planten
  • Leveringshoogte: 30-40 cm
  • Echte eye-catchers met hun mooie roze-paarse bloemen
  • Zeer lange bloeiperiode van wel 3 tot 6 maanden
  • Trage groeiers
  • Zeer eenvoudig in het onderhoud
  • Verlevendigt je interieur en geeft de ruimte een exotisch tintje
  • Tip: ga voor 6 stuks en ontvang oplopende korting!
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften i.v.m. levende producten
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details