Uitverkocht

Set van 2 XXL Winterharde Olijfbomen op Stam | Heerlijk eetbare olijven in de zomer!

Niet leverbaar

Zet deze winterharde olijfboompjes in een kuip op je balkon of in de volle grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer.

Olijfbomen zie je niet vaak in Nederland maar daar kan jij verandering in brengen! Zet deze winterharde olijfboompjes in een kuip op je balkon of in de volle grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer. Deze mediterrane sfeermakers worden steeds populairder in Nederland. Van nature groeien ze uiteraard alleen op onze vakantiebestemmingen. Maar deze olijfbomen zijn winterhard tot -15 graden Celsius en overleven onze winters dus met gemak. Dus kunnen we thuis lekker blijven genieten van dat vakantiegevoel!

Hoe verzorg ik een olijfboom?

Deze olijfboom is ideaal voor iedere tuin. Zet hem in een pot op het terras of in de volle grond in de tuin. Het zal je niet verrassen dat olijfbomen van een zonnige standplaats houden. Ze houden daarentegen niet van natte voeten, dus zorg voor een goede drainage. In het voorjaar en in de zomer geef je regelmatig water. Snoeien kan het best in het vroege voorjaar of rond oktober in het najaar. De plant is op zijn best als je hem eens in de zoveel tijd bemest met Mediterrane planten voeding.

Heerlijke olijven bij een warme zomer

Olijven van eigen boom. Dat hoor je niet vaak in Nederland; toch kan het echt! Bij een hete zomer met voldoende warmte en zon zullen er olijven gaan groeien aan deze boom. Dit gebeurt vooral bij twijgjes van zo’n 2 jaar oud. Met deze bomen in je tuin kan je dus straks je eigen olijven gaan oogsten!

Nu met €5,- korting op 500 ml Pokon Mediterrane Planten Voeding

Met de Mediterrane Planten Voeding van Pokon geef je jouw olijfboom een extra zetje in de goede richting. Het bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw olijfboom mooi en gezond blijft. Hij zal sterker en gezonder worden door de extra humusextracten en een 100% plantaardige biostimulant. Hierdoor neemt de plant zijn voeding beter op. Magnesium (MgO) en IJzer (Fe) zorgen ervoor dat de bladeren een intensere kleur krijgen. Kies voor de optie om een 500 ml fles Mediterrane Pokon Planten Voeding van €14,99 nu te kopen voor maar €9,99.

Specificaties

  • Geleverd als set van 2 grote, volwassen Olijfbomen
  • Een boom is inclusief pot zo´n 80 - 100 cm groot
  • Let op exclusief sierpot!

Highlights & specificaties

  • Geleverd als set van 2 grote, volwassen Olijfbomen
  • Een boom is inclusief pot zo´n 80 - 100 cm groot
  • Let op exclusief sierpot!
  • Geschikt als kuipplanten of voor in de volle grond
  • Trendy mediterrane sfeermakers voor buitenshuis
  • Karakteriserende grijsgroene bladeren
  • Reuze eenvoudig in het onderhoud
Toon details Verberg details