Uitverkocht

Set van TWEE Winterharde Olijfbomen in XL formaat

Niet leverbaar

Deze set van winterharde olijfbomen wordt het pronkstukje van jouw tuin. Vandaag profiteer je van extra deze superscherpe aanbieding bij Koopjedeal!

Wellicht ben je wel eens in Griekenland geweest, of bijvoorbeeld het Italiaanse Toscane. Daar zie je vele honderden olijfbomen staan, een plantsoort die al duizenden jaren tot de verbeelding spreekt. Het creëert direct die fijne, warme, relaxte Mediterrane sfeer die je tuin, terras of balkon helemaal compleet maakt. Vandaar dat we bij Koopjedeal ook een deal met olijfbomen hebben geregeld. Haal het vakantiegevoel een beetje naar je eigen achtertuin met deze set winterharde olijfbomen!

Een mythische plant

De olijfboom (latijnse naam: Olea Europaea) is de oudste bekende gecultiveerde boom in de geschiedenis. Het is een prachtige groenblijvende boom die een mediterraans tintje naar je tuin of balkon brengt. Uiteraard produceren ze ook echte eetbare olijven! Olijfbomen zijn zeer winterhard, ze kunnen temperaturen tot min 15 graden Celsius weerstaan. Perfect dus voor de Nederlandse achtertuin. De olijf is een groenblijvende boom met dikke, leerachtige bladeren die in tegengestelde paren langs de stengel groeien. In de lente geniet je van de heerlijke bloesem, gevolgd door levendige en heerlijke vruchten.. wie wil dat nou niet in eigen tuin?!

Geschikt voor elke tuin

De winterharde olijfbomen zijn ideaal voor iedere tuin of terras. Je kunt ze in kuipen planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. Doordat de olijfbomen winterhard zijn, kun je ze in de winter gewoon zonder bedekking buiten laten staan. Ze zijn bestand tegen vorst en zullen zonder enige moeite de winter overleven. De bomen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 90 tot 100 cm. Deze olijfbomen worden het pronkstukje van jou buiten. Wintervast en (bijna) zo mooi als een Griekse godin. Haal dat vakantiegevoel naar Nederland!

Extra optie: 500ML Pokon Mediterrane Plantvoeding voor maar €7,99 ipv €12,99

Je olijfbomen zullen nog mooier en groener worden wanneer je ze voedt met de Mediterrane plantvoeding van Pokon. Deze voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw olijfboom mooi en gezond blijft. Pokon voeding kan het hele jaar wekelijks gegeven worden aan de olijfbomen. Toevoegen is eenvoudig: goed schudden voor gebruik en ½ dop toevoegen aan een liter water. De bomen zullen er blij mee zijn en de groene kleur van de bladeren zal nog intenser worden!

Highlights & specificaties

 • Set van 2 Winterharde Olijfbomen in XL formaat
 • Hoogte bij aflevering: maar liefst 90-100 cm
 • Geeft je tuin, terras of balkon een mediterrane tint
 • Kan in de zomer heerlijke eetbare olijven produceren
 • Perfect voor Nederland; winterhard tot -15 graden Celcius
 • Geschikt als kuipplant, maar kan ook in volle grond
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Een echte eye-catcher voor je tuin, op het terras of balkon
 • Haal het vakantiegevoel een beetje naar Nederland!
 • Optioneel verkrijgbaar: pokon plantvoeding met extra korting
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
 • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
Toon details Verberg details