Uitverkocht

Set van 2 therapeutische back-rest ruggensteunen

Niet leverbaar

De backrest geeft je wervelkolom steun en zorgt daarbij voor een verbeterde en gezondere zithouding.

Een goede zithouding is cruciaal voor iedereen die langdurig zit. Het maakt daarbij niet uit of je een kantoorbaan hebt of voor je werk altijd achter het stuur zit. Als je goed zit, dan heb je aan het einde van de dag meer energie over voor de leuke dingen. En tijdens de dag ben je productiever, dus je presteert tijdens je werk ook nog eens beter. Een win-win situatie voor iedereen dus. Dus hoe zorg je voor een goede en vooral comfortabele zithouding? Met deze back-rest!

Steun en massage voor je wervelkolom

De back-rest geeft je wervelkolom steun en zorgt daarbij voor een verbeterde en gezondere zithouding. Je hoeft daar dan zelf niet meer op te letten. Dankzij de handige elastische bandjes kun je het makkelijk over de rugleuning van je (auto)stoel trekken en er direct gebruik van maken. Je hebt meteen een comfortabele zitting, waar je de hele dag baat bij hebt. Je hebt minder last van je rug, schouders en nek en dat kan zelfs een paar hoofdpijntjes schelen.

Makkelijk te plaatsen

De structuur van het netwerk laat lucht door, wat ervoor zorgt dat je stoel je geen irritante zweetplekken geeft op je lage rug. De nopjes die op het net zitten, geven je een lichte massage. Daardoor blijven je spieren de hele dag door lekker ontspannen aanvoelen en voel jij je fitter aan het einde van de dag. De back-rest is licht en zeer makkelijk in gebruik.

Specificaties

- Gemaakt van polyester en PVC

- Drukpunten voor de rug in de centrale zone

- Rubberen bandjes op de rug om vast te maken aan de stoel

- Afmetingen: 40 x 37 cm

Highlights & specificaties

  • Set van 2 therapeutische back-rest ruggensteunen
  • Zorgt voor de perfecte zithouding
  • Geeft je wervelkolom de ondersteuning die het nodig heeft
  • Masseert je rug terwijl je zit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Past op alle stoelen, bijvoorbeeld op kantoor en in de auto
  • Set van 2 stuks
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details