Uitverkocht

2-pack Split Topper Hoeslakens van 100% Percalkatoen

Niet leverbaar

Een split topper hoeslaken is een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor bedden met een topper matras, een matras waarbij het hoofdeinde verstelbaar is.

Een verstelbaar bed is ideaal voor mensen met verschillende slaap- en zitvoorkeuren. Maar hoe zit het met het hoeslaken als je een boxspring of verstelbaar bed met topper hebt? Dan heb je een split-topper hoeslaken nodig! Een split topper hoeslaken is een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor bedden met een topper matras, een matras waarbij het hoofdeinde verstelbaar is. Aan de bovenkant is het voorzien van een inkeping. Deze hoeslakens zijn zo gemaakt dat de hoeslakens perfect om de matrassen heen passen; ideaal!

Gemaakt van percal katoen; alleen maar voordelen

Iedereen kent de unieke eigenschappen van katoen. Deze katoenen split topper hoeslaken is dan ook gemaakt van 100% dicht geweven Percal katoen. De kwaliteit waarborgt comfort, sterkte, duurzaamheid en absorptie. Bovendien is de stof anti-allergisch en dus vanzelfsprekend uitermate geschikt voor goede hoeslakens. De hoeslakens zijn rekbaar zodat ze gemakkelijk om het matras te plaatsen zijn.

Vele kleuren en maten

Iedere boxspring en slaapkamer is anders. Vandaar dat we aan alles hebben gedacht en deze split topper hoeslakens in verschillende kleuren en maten aanbieden!

Kleuren: Wit, crème, antraciet, taupe en grijs.

Maten: 140*200, 160*200, 160*210, 160*220, 180*200, 180*210 en 180*220

Als de gewenste maat/kleurcombinatie niet meer in het keuzemenu staat, is deze helaas uitverkocht.

Wasadvies

Wij adviseren om het splittopper hoeslaken eerst te wassen voor gebruik. De producent heeft namelijk rekening gehouden met dat katoen de eerste wasbeurt krimpt. Het split topper hoeslaken is dus bewust iets ruimer geproduceerd.

Highlights & specificaties

  • Split Topper Hoeslakens Duo-Pack
  • 1 bestelling = 2 stuks
  • Speciaal ontwikkeld voor boxspringmatrassen
  • Van uitstekende kwaliteit percal katoen
  • Heerlijk zacht en anti-allergeen
  • Beschikbaar in alle gangbare maten en verschillende kleuren
  • Als de gewenste maat/kleurcombinatie niet meer in het keuzemenu staat, is deze helaas uitverkocht.
  • Rekbaar; gemakkelijk om het matras te plaatsen
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details