Uitverkocht

Set van 2 Prachtige XXL Yucca Kamerpalmbomen

Niet leverbaar

Deze prachtige kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en hiermee geef je je inrichting direct een stuk meer glans.

De kerstboom zal inmiddels bij jou ook alweer opgeruimd zijn, staat toch best wel leeg ineens.. Die leegte vul je natuurlijk maar wat graag op met iets sfeervols. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur. Een set van 2 stuks kost vandaag bij ons slechts slechts €34,95 ipv €69,95 en dan sturen we het ook nog eens GRATIS op!

Staat prachtig in ieder interieur

De kamerpalmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 70-80 cm. Als je dit in je woonkamer hebt staan trek je gelijk veel bekijks en het geeft je interieur direct een stuk meer sfeer. De Yucca is een zeer makkelijke palm in onderhoud. De plant houdt niet van veel water, eens in de twee weken water geven is ruim voldoende. Een donkere plek in huis is voor deze palm ook geen probleem. De planten zullen overigens niet geleverd worden in de sierpotten op de afbeelding, maar in een normale teeltpot.

Yucca Elephantipes (olifantspoot)

De Yucca Elephantipes is een echte kamerpalm en vindt zijn oorsprong in Midden-Amerika. Hier wordt deze palmsoort veelvuldig gekweekt in grotere kwekerijen diep in de regenwouden. De naam Elephantipes krijgt de Yucca door zijn zware onderstam die doet denken aan olifantpoten. Het blad van de Yucca Elephantipes is dik en vlezig met een scherpe, fijngekartelde rand. De Yucca Elephantipes is de enige palmsoort die door ons gekweekt wordt. Het ‘hout’ wordt direct uit Costa-Rica geïmporteerd en in onze warme kas opgekweekt tot volwaardige palmen. De houten stammen zullen in de loop van de tijd weinig tot niet groeien en dit komt door de donkere wax die bovenop de stammen wordt gesmeerd. In Midden-Amerika worden deze palmen voornamelijk gebruikt als brede omheining rond koffieplantages. Tevens zorgen ze voor schaduw voor de koffieplanten. De takken van deze enorme palmen worden afgezaagd, behandeld en daarna verscheept naar o.a. Nederland.

Highlights & specificaties

 • Slechts €34,95 ipv €69,95
 • Set van 2 Prachtige XXL Yucca Kamerpalmbomen
 • Oersterke planten met een robuuste stam in de vorm van een olifantenpoot
 • Verliest geen bladeren, blijft het hele jaar groen
 • Zeer eenvoudig in het onderhoud (groeit langzaam, weinig water nodig, vereist geen speciale standplaats)
 • Staat prachtig in ieder interieur
 • Hoogte bij levering van maar liefst 70-80 cm
 • Doorsnede pot: 17 cm
 • Maakt je inrichting direct een stuk sfeervoller
 • Prachtige eye-catchers in ieder soort interieur
 • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details