Uitverkocht

Set van 2 LED-spots met bewegingssensor - Geschikt voor binnen en buiten!

Niet leverbaar

Met deze Presence Light LED lampen heb je altijd licht in de duisternis!

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kan gaan ben je naar je sleutels aan het zoeken. En als je ze dan eindelijk gevonden hebt is het ook nog een hele uitdaging om je sleutel in het donker in het slot te steken; erg vervelend! Er zijn vele situaties wanneer je licht nodig hebt als het donker is. Met deze Presence Light LED lampen heb je altijd licht in de duisternis! Alleen vandaag heb je bij ons een set van 2 stuks voor maar €19,95!

Ook ideaal als inbraakpreventie

Deze lampen zijn niet alleen handig als je bijvoorbeeld je sleutels zoekt: er is ook nog eens een veel kleinere kans dat er bij je wordt ingebroken. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Bij jou zal voortaan automatisch een lampje branden als iemand bij je voordeur staat. En hoewel een inbreker over weinig hersencellen beschikt zal die toch zijn biezen pakken.

Zeer eenvoudig in gebruik

Deze LED-spots zijn zeer eenvoudig in gebruik. Je kunt ervoor kiezen om het simpelweg ergens op te plakken dankzij het zelfklevende oppervlak. Ook kun je ervoor kiezen om het aan de muur te schroeven, daarvoor zijn handige gaten aangebracht aan de onderkant. Zodra er iemand binnen een straal van 20 meter van de LED-spot komt zal het licht automatisch aangaan. Hoe makkelijk kan het zijn?! De Presence Light is verstelbaar en 360º draaibaar zodat je precies kan kiezen welke plek je wilt verlichten.

Specificaties

-1 bestelling = 2 stuks

-Spot met 7 witte LED's

-Instelbare hoek

-360º draaibaar

-Bereik sensor: 20 meter

-Afmeting Spot: 12 x 10 x 5 cm

-Afmeting Basis: 12 x 12 x 5 m

-Geschikt voor binnen en buiten

-Werkt op 4x AA batterijen (niet inbegrepen)

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €59,95
  • Set van 2 LED-spots met bewegingssensor
  • Spot met 7 felle witte LED's
  • Altijd licht in de duisternis
  • Ook ideaal als inbraakpreventie
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Zeer eenvoudig te plaatsen
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details