Set van 2 grote Luchtzuiverende ‘Air-so-pure’ Kamerplanten | Voor een gezonde leefomgeving!

Niet leverbaar

Air So Pure planten zijn natuurlijke luchtverfrissers die zorgen voor een gezonde leefomgeving.

De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, onze fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, het kantoor, de schoolklas.De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc. etc, maar ook door mensen zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door NASA en Fytagoras heeft aangetoond dat Air So Pure planten beter dan andere planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht te reinigen. Profiteer alleen vandaag van deze aanbieding en kies de combinatie die het beste bij jou past!

De hoogste luchtzuiverende werking

Voor alle planten geldt dat ze in zekere mate luchtzuiverend zijn maar de Air So Pure planten zijn echter de planten die de hoogste luchtzuiverende werking hebben. Air So Pure planten zijn natuurlijke luchtverfrissers die zorgen voor een gezonde leefomgeving. De planten uit de Air So Pure collectie neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Ook wordt de luchtvochtigheid met deze planten verbeterd in de omgeving. De luchtzuiverende planten zorgen voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. De leefomgeving wordt daardoor verbeterd. Niet voor niets zijn de Areca Goudpalm en Spathiphyllum Lepelplant plant enorm populair voor op kantoor, maar ook thuis in een woonkamer misstaan ze zeker niet. Daarnaast zijn de planten ook nog gemakkelijk te verzorgen dus je hoeft geen groene vingers te hebben om de planten mooi te houden!

De Lepelplant (Spathiphyllum)

De Spathiphyllum staat in Nederland ook wel bekend als de lepel- of vaantjesplant omdat de bloemen de vorm van een lepel hebben. Hij is van oorsprong afkomstig uit Zuid-Amerika en behoort tot het soort Aracaea (de areca palm). In 1870 is de Spathiphyllum in Europa geïntroduceerd. De rechtopstaande witte bloemen zijn kenmerkend voor deze plant. De bloemen van de Spathiphyllum zijn altijd wit en steken veelal boven de plant uit waardoor het extra de aandacht trekt. Hoe groter de plant hoe groter de bloemen. Een Spathiphyllum kan als hij goed verzorgd wordt meerdere keren per jaar bloeien. De bloeiperiode duurt elke keer tot zo’n 10 weken wat hem een uitzonderlijk lange bloeier maakt! Het belangrijkste aspect van de Spathiphyllum is dat het een luchtzuiverende plant is. Hij haalt schadelijke stoffen uit de lucht en geeft er zuurstof voor terug! Door deze eigenschap helpt het ook tegen snurken.

De Goudpalm (Areca Dypsis)

De Areca palm heeft velen namen, zoals Arekapalm, Dypsis, Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm. De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant heeft inmiddels bijna alle tropische gebieden veroverd. De palm is erg goed in het verdragen van vervuilde lucht en komt dan ook veel voor in kantoorachtige werkomgevingen. De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren wordt ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, hij filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Let op: de geleverde planten hebben een hoogte tussen de 65 en 80 cm. Dit houdt in dat de planten ook even groot kunnen zijn.

Optioneel: Pokon plantvoeding

De planten zijn erg makkelijk in onderhoud. Om ze wat extra vitaliteit te geven kun je ze voeden met speciale voeding. De Pokon plantvoeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw planten mooi en gezond blijven. Je kunt Pokon voeding het hele jaar door wekelijks geven aan de boom. Door de magnesium en het ijzer in de voeding krijgen de bladeren een mooie diepgroene kleur. Bestel de Pokon plantvoeding er nu voordelig bij!

Sets waar je uit kunt kiezen

 • 2 Lepelplanten
 • 2 Goudpalmen
 • 2 Lepelplanten +  2 Goudpalmen
 • 4 Lepelplanten
 • 4 Goudpalmen

Specificaties 

 • Planthoogte: 65-80 cm (gemeten vanaf onderkant pot)

Highlights & specificaties

 • Luchtzuiverende 'Air-so-pure' Kamerplanten
 • Keuze uit verschillende combinaties van 2 verschillende planten
 • Gemakkelijk te verzorgen; geen groene vingers voor nodig
 • Zorgen voor minder ziekteverzuim en hogere productiviteit
 • Neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof
 • Hebben de hoogste luchtzuiverende werking van alle planten
 • Ideaal voor thuis, maar ook op kantoor
 • Niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook nog prachtig om te zien!
Toon details Verberg details