Set van 2 Fleurige Lavendelboompjes op stam | Met 2 GRATIS rieten mandjes t.w.v. €19,99

Levertijd: Max. 10 werkdagen

Deze lavendelbomen bieden niet alleen volop geur en kleur, maar ze worden ook nog eens geleverd met trendy rieten manden om het geheel helemaal af te maken.

€ 99,99  € 34,99

Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er piccobello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag deze ontzettend fraaie lavendelboompjes op stam aan, die jouw tuin van een nieuwe kleur en geur voorzien. Pak die kans, want deze lavendelbomen zijn nog nooit zo voordelig geweest!

Een genot voor het oog

Deze lavendelbomen met hun heerlijk ruikende, diep paarse lavendel misstaan in geen enkele tuin. De lavendel is niet voor niets één van de populairste plantsoorten. Deze lavendelbomen bieden niet alleen volop geur en kleur, maar ze worden ook nog eens geleverd met trendy rieten manden om het geheel helemaal af te maken. Ze zijn een geweldige toevoeging aan iedere tuin, terras of balkon.

Eenvoudig te verzorgen

De boompjes worden geleverd met een totale hoogte van zo'n 40-50 cm. Om de bomen mooi compact te houden is het aan te raden deze te snoeien. Dat kan na de bloei, waarna er nog voldoende nieuwe scheuten kunnen worden gevormd voor de winter, of in het vroege voorjaar. De bomen zijn goed winterhard, ideaal dus voor het Nederlandse klimaat. Haal de Mediterrane sfeer in je tuin en geniet van een heerlijk geurende tuin vol vlinders!

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • Set van 2 Fleurige Lavendelboompjes incl. Rieten Manden
  • Geeft je tuin een prachtige Mediterrane sfeer
  • Goed winterhard; uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Verspreidt een heerlijke geur en trekt ook nog eens veel vlinders naar je tuin
  • De geur werkt kalmerend bij stress
  • Eenvoudig te verzorgen
  • Leveringshoogte: 40-50 cm
  • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
Toon details Verberg details