Uitverkocht

Set van 2 Exotische Paradijsvogelplanten

Niet leverbaar

Het zijn echte eye-catchers, deze wonderlijke planten. Eenvoudig in het onderhoud en schitterend om te zien, de perfecte aanvulling voor huis of bedrijf.

Bloemen maken elke ruimte mooier. We merken het iedere keer als we een bosje bloemen hebben gekregen voor een verjaardag of als bedankje: een levendige bloem geeft de kamer meteen een hoop extra leven. Een bosje bloemen stopt er echter snel mee; na een weekje is het wel bekeken. Deze paradijsvogelbloemen gaan echter veel langer mee omdat het bloeiende planten zijn. Eigenlijk een beetje vergelijkbaar met orchideeën, die ook met hun worteltjes in de grond lang staan te bloeien. Maar dan exotischer!

Prachtig voor in huis of bedrijf

Het zijn echte eye-catchers, deze wonderlijke planten. Ze zijn afkomstig uit Zuid-Amerika, waar ze een populaire keus zijn als tuinplanten. Ze bloeien namelijk de hele lente en de hele zomer door en dat doen ze bij ons dus ook. Dat betekent dus dat we maanden lang achter elkaar kunnen genieten van deze zeer speciale bloemen. In de winter blijft de plant echter ook bekoren, omdat hij die typische vormen in stam en blad heeft die onze lokale planten niet hebben.

Worden tot anderhalve meter hoog

De bloemen zijn bijna vogelachtig, vandaar dat ze als Paradijsvogelbloemen verkocht worden – vaak voor pittige prijzen, overigens. Twee stuks kosten zo'n zestig euro en dan zijn we nog niet eens bij het tuincentrum gaan kijken. Voor de twee tot drie jaar die ze meegaan is 2 stuks voor €24,99 dus zeker geen gekke prijs. En onderschat de hoogte ook niet: ze zijn als ze uitgegroeid zijn zo'n anderhalve meter tot 1,70 meter hoog.

Zeer makkelijk in het onderhoud

Dat geeft structuur aan elke hoek, wat ze zeer geschikt maakt voor bedrijfsruimten ook, niet alleen de privé-omgeving wordt erdoor verlevendigd. En wat de doorslag voor veel mensen zal geven: ze zijn zeer makkelijk in onderhoud. Ze hebben een beetje water nodig en ze kunnen bijna overal neergezet worden. Zelfs als ze samen in één pot gezet worden vinden ze het prima. Licht hebben ze natuurlijk graag en zelfs direct zonlicht kunnen ze aan. Zolang je ze maar niet besproeit als de zon erop staat. De paradijsvogelplanten kunnen echter niet tegen vorst, dus in de winter moet je ze naar binnen halen.

Highlights & specificaties

 • Set van 2 Exotische Paradijsvogelplanten
 • Echte eye-catchers met hun vogelachtige bloemen en zeer dikke bladeren
 • Bloeit tijdens de lente en in de zomer
 • Vormt in de winter nieuwe knoppen
 • Kan met meerdere planten in 1 pot gezet worden
 • Zeer eenvoudig in het onderhoud
 • Geeft ieder interieur direct een stuk meer sfeer
 • Leveringshoogte: 25-40 cm (plant is 2-3 jaar oud)
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details