Set van 2 Engelse Walnoot-, Hazelnoot- of Tamme Kastanjebomen

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Met de aanbieding die wij vandaag voor je hebben sla je 2 vliegen in 1 klap. Je krijgt er een set aan prachtige bomen bij in de tuin én je kunt binnenkort genieten van noten die je zelf gekweekt hebt!

€ 79,99  € 19,99

Nu de warmere tijden er weer aan komen, begint alles langzaamaan te bloeien. De grauwe winterse omgeving wordt ingeruild voor een overvloed aan groen en allerlei andere prachtige kleuren. Het zijn ook de tijden waarin wijzelf geinspireerd raken om in onze eigen tuinen aan de slag te gaan. En met de aanbieding die wij vandaag voor je hebben sla je 2 vliegen in 1 klap. Je krijgt er een set aan prachtige bomen bij in de tuin én je kunt binnenkort genieten van noten die je zelf gekweekt hebt! Kies uit kastanje-, hazelnoot- of walnootbomen, of nog beter, combineer ze voor het ultieme effect! Wat je ook kiest, nu is dé perfecte tijd om ze te planten!

Kastanjebomen

Een boom die multifunctioneel is: hij geeft je schaduw in de zomer, is prachtig om naar te kijken én geeft heerlijke kastanje noten die ook nog eens eetbaar zijn! Sinds vanouds is de Kastanje een zeer populaire boom om te planten. De tamme Kastanjeboom groeit uit tot een grote boom met een grillige kroon. Je herkent de boom aan zijn glanzende donkergroene lange lancetvormige bladeren. De planten zijn bij levering 40-50cm hoog (gemeten van onderkant wortels tot bovenkant plant). Zodra je de boom plant zal hij gaan groeien.

Hazelnootbomen

Met deze Corylus Avellana geniet jij straks van hazelnoten van eigen bodem. Deze hazelnoot struik groeit uit tot een fraaie meerstammige boom met een dichtvertakte ronde kroon. Een zeer populaire boom om nu te planten. De planten zijn bij levering 40-50cm hoog (gemeten van onderkant wortels tot bovenkant plant). Voor je het weet pluk je al de eerste hazelnoten en kan het smullen beginnen!

Walnootbomen

De prachtige Juglans Regia produceert heerlijke walnoten. De boom kan uitgroeien tot een forse hoogte en heeft een vrijwel ronde kroon die is opgebouwd uit zware takken. De stam is lichtgrijs, met diepe en onregelmatige groeven. De groene, bijna ronde vrucht heeft een gladde bolster die in het begin nog kort en klierachtig behaard is. De planten zijn bij levering 40-50cm hoog (gemeten van onderkant wortels tot bovenkant plant). Zodra de walnoten rijp zijn kan jij genieten van een ware delicatesse van eigen bodem!

Verzending & handleiding

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. Elke plant is voorzien van een label met uitleg over de verzorging. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen wat de bloeitijd is, wat de ideale standplaats is, hoe vaak ze verzorgt moeten worden én nog veel meer. Zo ben jij binnen no time op de hoogte van alles wat je dient te weten over de bestelde planten en kan je binnenkort gaan genieten van de prachtige bloei!

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • Set van 2 Engelse Walnoot-, Hazelnoot- of Tamme Kastanjebomen
  • Nu is hét juiste moment om ze te planten
  • Geniet voortaan van noten van eigen bodem
  • Geef je tuin een uniek aangezicht met deze notenbomen
  • Kies 1 set of een combinatie van bomen voor het ultieme effect!
Toon details Verberg details