Uitverkocht

Set van 2 draagbare LED-lampen met schakelaar

Niet leverbaar

Dit zijn de perfecte lampen om die donkere plekken mee op te lichten. Bevestig ze eenvoudig waar je wil en zorg voor een zeer sfeervolle en praktische lichtcreatie!

Heb jij ook van die plekjes in huis waar het slecht verlicht is? Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkere kasten, in de donkere bergruimte, bij de boekenplanken, bij de trap of in de hal. Dit zijn plekjes waar je wel wat praktisch licht zou kunnen gebruiken. Laten wij bij Koopjedeal nou net zo'n product in de aanbieding hebben waarmee je deze plekjes van wat verlichting kunt voorzien. Deze set van 2 draagbare LED-lampen met schakelaar kost vandaag bij ons slechts €9,99 - profiteer!

Overal voorzien van licht

Dit zijn de perfecte lampen om die donkere plekken mee op te lichten. De lampenwerken op batterijen, dus je hoeft ze niet dichtbij een stopcontact te plaatsen of vervelende snoeren weg te gaan werken. Ze zijn eenvoudig te bedienen met de schakelaar op het lampje. Niet alleen ontzettend praktisch, het ziet er ook nog eens leuk uit!

Ga voor sfeervolle en energiezuinige LED-verlichting

Zijn jouw lampen in huis al vervangen door zuinige LED-lampen? Met deze minimale investering kun je op lange termijn een heleboel geld besparen. De LED's hebben namelijk een enorm lange levensduur. Deze lampen zijn uiteraard ook voorzien van die LED-technologie, en stralen een helder wit licht uit. Bevestig ze eenvoudig waar je wil en zorg voor een zeer sfeervolle en praktische lichtcreatie!

Specificaties

-Kleur licht: Wit

-Werkt op batterijen (3x AAA, niet meegeleverd)

-Afmetingen LED lampen: 7,5 cm x 11,5 cm x 1,8 cm

-Aantal LEDs in één lamp: 8

-Montagemateriaal voor wandbevestiging meegeleverd

Highlights & specificaties

  • Set van 2 draagbare LED-lampen met schakelaar
  • Draadloos: geen kabels en bedrading nodig
  • Ideaal voor gangen, hallen, bergruimtes, kasten, bij trappen etc.
  • Werkt op 3x AAA batterijen (niet meegeleverd)
  • Praktische en stijlvolle verlichting
  • LED technologie - zeer energiezuinig
  • Zeer eenvoudig te bevestigen (montagemateriaal meegeleverd)
  • 1 bestelling = 2 stuks
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details