Handige Pluizenborstels ook voor onderweg | 2-Pack

Levertijd: Max 1 tot 3 werkdagen

Deze zelfreinigende pluizenborstels verwijderen haren, pluisjes en stof gemakkelijk van kleding of gestoffeerde meubels zonder ze te beschadigen.

€ 39,99  € 14,99

Je kent het wel: je hebt je volledig in het nieuw gestoken, maar nog voordat je de deur uit gaat zit je kleding helemaal onder de haren of stof. Dit met een hoop irritatie als gevolg. Wij hebben hiervoor gelukkig de oplossing! Deze pluizenborstels gaan je hierbij helpen.

Eenvoudig in gebruik

Je ontvangt een set waarin een grote en een kleine borstel zit. De kleinste is ook ideaal om mee op reis te nemen. Hij past zo in je koffer! Deze pluizenborstels zijn uitermate geschikt voor de dierenliefhebber. Honden- of kattenharen zijn vanaf nu niet meer je vijand. Met een aantal simpele bewegingen zorg je ervoor dat jouw pak of jurk weer helemaal haarvrij is. De pluizenborstel is ook nog eens ontzettend makkelijk in gebruik, daar zorgt de slimme behuizing wel voor. Deze zorgt er namelijk iedere keer weer voor dat de borstel gereinigd wordt. Na een tijdje dien je de behuizing natuurlijk wel even te legen, maar dat is zo gepiept.

Multifunctioneel

De borstels zijn niet alleen op kleding te gebruiken, je kunt er ook je meubels, autostoel of tapijt mee bewerken. Doordat de pluizenverwijderaars electrostatisch zijn, trekken ze stof en pluizen aan vanaf elk oppervlak. De pluisjesborstels zijn gemakkelijk in gebruik, ze werken zonder batterijen en kunnen in alle strijkrichtingen gebruikt worden.

grote borstel: 32,8 x 5 x 10 cm kleine borstel: 6,5 x 3 x 13,5 cm

Highlights & specificaties

  • Set van 2 Cleanmaxx Pluizenborstels
  • Is electrostatisch en verzamelt hierdoor pluisjes, stof en dierlijk haar
  • Ideaal om te gebruiken op kleding, maar ook voor meubelen, autostoelen of tapijten
  • Ontzettend praktisch en bovendien snel
  • Werkt zonder batterijen of stroom
  • Zelfreinigend en hierdoor herbruikbaar
  • Je ontvangt 2 formaten borstels
Toon details Verberg details