Uitverkocht

Set van 2 Buxus Bollen | Dé bekendste groene tuinplant | Zeer sterke plant die perfect past in ieder type tuin

Niet leverbaar

Als haag, in een kubus, in een bol, met de buxus kan je echt alle kanten op. Deze decoratieve struik blijft het hele jaar door groen, waardoor je ook in de winter kunt genieten van een kleurige tuin.

Als haag, in een kubus, in een bol, met de buxus kan je echt alle kanten op. Deze decoratieve struik blijft het hele jaar door groen, waardoor je ook in de winter kunt genieten van een kleurige tuin. Plant ze her en der in de tuin of ga voor een stijlvolle border aan weerszijden van een opstap, terras, deuropening of pad. Wanneer je door een van de populaire nieuwbouwwijken van de laatste jaren rijdt, zie je de buxus vaak gebruikt als statussymbool. Twee grote bollen, piramiden, spiralen of twee vormsnoei-figuren bij de entree van de de voordeur. Ook restaurants en hotels maken veel gebruik van de buxus. De Buxus is dan ook één van de meest verkochte planten voor de tuin. Buxus planten zijn gemakkelijk te snoeien en zijn wintergroen, waardoor de tuinen ook in de winter nog wat kleur tonen.

Verzorging

Met de juiste verzorging kan een buxus in pot jaren mee en geeft zomer en winter een chique uitstraling. Buxus heeft de naam langzaam te groeien maar de echte liefhebbers weten dat bij een goede bemesting en gunstige omstandigheden in de volle grond de plant wel 15 cm per jaar kan groeien. Buxus groeit prima in de zon, maar ook in de schaduw is het een zeer waardevolle plant.

Planthoogte

De planten worden geleverd met een diameter van +/- 20cm in een pot van 3 liter.

Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten.

Highlights & specificaties

  • Set van 2 Buxus Bollen | Dé bekendste groene tuinplant 
  • Zeer sterke plant die perfect past in ieder type tuin
  • Gemakkelijk te snoeien en blijft het hele jaar door groen
  • Als haag, in een kubus, in een bol, je kan er alle kanten mee op
  • Past zowel in pot als in de volle grond

 

Toon details Verberg details