Uitverkocht

Seal Matik Plastic Zakverzegelaar

Niet leverbaar

Met de Seal Matik plastic zakverzegelaar kun je snel en gemakkelijk plastic zakken verzegelen en deze opnieuw vacuüm inpakken! Hierdoor blijft het voedsel in perfecte conditie en ook lekker vers.

Wil jij ook voor langere tijd je etenswaren vers houden, zelfs als je het ergens mee naartoe neemt? Met de Seal Matik plastic zakverzegelaar kun je snel en gemakkelijk plastic zakken verzegelen en deze opnieuw vacuüm inpakken! Hierdoor blijft het voedsel in perfecte conditie en ook lekker vers. Dat maakt dit product ook ideaal voor onderweg om zo je lekkere broodje(s) op een later tijdstip van de dag op te eten!

Zorg ervoor dat vers ook echt vers blijft

Het systeem is eenvoudig te bedienen. Je legt de speciale verzegelplaten open en laat ze opwarmen. Let hierbij wel op dat de platen heet worden. Met de zakverzegelaar moet je dus voorzichtig omgaan. Nadat je het apparaat warm hebt laten worden, kun je de plastic verpakking er voorzichtig tussen laten glijden. Hierdoor wordt de verpakking weer opnieuw dichtgemaakt. Het lijkt alsof deze weer helemaal nieuw is. Dat betekent dus dat er niets meer uit de verpakkingen kan vallen en dat al het eten vers en lekker blijft! Bij het opnieuw inpakken van diepvriesproducten kan de Seal Matik plastic zakverzegelaar ook prima gebruikt worden. De producten kunnen zo op een goede manier weer worden ingevroren. Dat zorgt voor smaakbehoud en een product in de best mogelijke conditie. De Seal Matik is een apparaat dat onmisbaar is in elk huis. Voor het vacuüm en hermetisch inpakken van voedsel ideaal. Zo kun jij langer genieten van echt vers!

Zeer eenvoudig in gebruik

Het apparaat is compact, licht en eenvoudig in gebruik. Je kunt het dus overal gemakkelijk opbergen en mee naartoe nemen, ook ideaal als je een uitstapje gaat maken of op vakantie gaat. Het apparaat werkt op batterijen, dus stopcontacten heb je niet nodig. Doordat de verzegelaar zo makkelijk te gebruiken is, ben je binnen enkele minuten klaar. Ideaal voor als je 's ochtends haast hebt!

Specificaties

- Werkt op batterijen (6x AA, niet inbegrepen)

- Afmetingen: 23 x 7 x 7 cm

- Materiaal: slijtvast plastic

- Bevat zuignap pootjes om het op een vlak oppervlak vast te kunnen zetten

- Met aan/uit schakelaar

Highlights & specificaties

  • Seal Matik Plastic Zakverzegelaar
  • Verzegel snel en gemakkelijk plastic zakken
  • Voedsel dat al uit de verpakking is kun je nu opnieuw vacuüm inpakken
  • Houdt voedsel in perfecte conditie en lekker vers
  • Ideaal voor zowel thuis als onderweg
  • Zeer eenvoudig en veilig in gebruik
  • Werkt op batterijen, geen stopcontact nodig
  • Onmisbaar in ieder huishouden!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details