Uitverkocht

Schitterende XXL Japanse Bonsaibomen

Niet leverbaar

De Japanse Bonsai is een beauty in verschillende interieurs, van modern en trendy tot stijlvol en klassiek. Deze planten zijn niet voor niets uitgeroepen tot plant van het jaar.

Bonsai boompjes; je hebt ze vast wel eens in een mooi ingericht huis gezien. Maar als je dan vervolgens naar een tuincentrum gaat om ze zelf te kopen dan kom je van een koude kermis thuis. Ze zijn namelijk ontzettend prijzig.. Gelukkig kun je ze vandaag bij ons bestellen met een enorme korting!

Wat zijn Japanse Bonsai boompjes?

Japanse Bonsai boompjes zijn normale bomen die met specifieke technieken klein worden gehouden. Al 2 eeuwen voor onze jaartelling begonnen Chinezen met de bonsai kunst, die vanaf de 12e eeuw in Japan is geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn bonsai boompjes niet meer weg te denken uit de mooist ingerichte huizen wereldweid.

Over de Ficus Ginseng kamerbonsai

Deze Ficus Ginseng is niet voor niets uitgeroepen tot kamerplant van het jaar. Het is een beauty in verschillende interieurs, van modern en trendy tot stijlvol en klassiek. De Ficus Ginseng is een Bonsai die je gewoon in huis kunt houden. Hij is makkelijk in het onderhoud, kunnen in de zomer ook naar buiten en zijn tevreden met maandelijks een dopje Pokon als plantenvoedsel. Hoe lichter de plant staat, hoe meer water hij nodig heeft. Geef dus met enige regelmaat water, laat de potkluit niet uitdrogen. De bladeren van de planten kunnen na verloop van tijd eventueel bijgesnoeid worden om de Ficus mooi in model te houden.

XXL formaat; leveringshoogte maar liefst 60-70 cm

De Bonsai bomen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 60-70 cm! Ze zijn gekweekt in een prachtige S-vorm. Je kunt er vandaag ook voor kiezen om voor een set van 2 te gaan, je ontvangt dan namelijk nog eens een extra hoge korting. Profiteer van deze leuke deal en maak je interieur weer wat mooier!

De Bonsaibomen worden niet geleverd met de afgebeelde sierpot. Je kunt er uiteraard wel voorkiezen om ze zelf naderhand in een sierpot te plaatsen.

Highlights & specificaties

  • Schitterende XXL Japanse Bonsaibomen
  • Extra groot; leveringshoogte maar liefst 60-70 cm!
  • Gekweekt in een prachtige S-vorm
  • Geeft je interieur direct een stuk meer glans
  • Uitgeroepen tot kamerplant van het jaar
  • Vereist zeer weinig onderhoud
  • Prachtige eye-catchers
  • Betaal niet langer te veel bij het tuincentrum
  • Tip: ga voor een set van 2 en ontvang nóg hogere korting
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details