Uitverkocht

1+1 GRATIS: Schitterende XL Sago Palmbomen

Niet leverbaar

Deze Sago palmbomen zijn geschikt voor op het terras of balkon, maar het mooie is dat deze palmsoort ook geschikt is voor binnen.

Het buitenseizoen loopt alweer tegen zijn einde, dus we gaan het ook in huis weer extra sfeervol maken. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige Sago palmen staan prachtig in ieder interieur. En dat voor een prijs waarvoor je ze echt niet kunt laten liggen. Je ontvangt namelijk 2 stuks voor maar €29,99. Geen geld voor zoveel moois!

Geschikt voor huis, tuin, terras of balkon

Deze Sagopalmen staan ook wel bekend als de Koning Sago of het Levende Fossiel. De planten kunnen namelijk ontzettend oud worden, er zijn zelfs sporen gevonden van een sagopalm van 2000 jaar oud. Hun trage groei en lange levensduur maken deze subtropische planten zeer geschikt als kamerplant. Ze kunnen temperaturen aan van 0 tot 40°C, dus in het voorjaar en in de zomer kun je ze ook op het terras of balkon zetten. Je moet ze echter wel vrij houden van direct zonlicht en bij vorst moeten ze naar binnen toe.

Staat prachtig in ieder interieur

De palmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een lengte van ongeveer 50-60 cm. Ze hebben op dat moment al een zeer stevige stam met een prachtige kroon vol met gezonde, groene bladeren. Als je dit in je huis of tuin hebt staan trek je gelijk veel bekijks en het geeft de rest van je interieur een stuk meer glans. Een echte eye-catcher! Let op dat de planten niet geleverd worden met de sierpot die afgebeeld staat op onze foto's, deze zijn alleen ter indicatie van de palmsoort.

Extra optie: 250ML Pokon Palmvoeding voor maar €7,99 ipv €12,99

Je palmbomen zullen nog mooier en groener worden wanneer je ze voedt met de palmvoeding van Pokon. Deze voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw palmbomen mooi en gezond blijven. Pokon voeding kan het hele jaar wekelijks gegeven worden aan de palmen. Toevoegen is eenvoudig: goed schudden voor gebruik en ½ dop toevoegen aan een liter water. De bomen zullen er blij mee zijn en de groene kleur van de bladeren zal nog intenser worden!

Highlights & specificaties

 • 1+1 GRATIS: Schitterende XL Sago Palmbomen
 • Staat prachtig in ieder interieur
 • Kunnen in het voorjaar en zomer ook buiten gezet worden
 • Verliest zijn bladeren niet; blijft het hele jaar groen
 • Gaat bij een goede verzorging een heel mensenleven mee
 • Leveringshoogte: ongeveer 50-60 cm
 • Wordt geleverd met een stevige stam en een kroon vol met gezonde groene bladeren
 • Groeit langzaam; gemakkelijk in het onderhoud
 • Levering op de Waddeneilanden of bij afhaalpunten is helaas niet mogelijk.
 • Let op: afwijkende retourvoorschriften i.v.m. levende producten
 • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
Toon details Verberg details