Uitverkocht

Schitterende Patioplanten in Gekleurde Pot

Niet leverbaar

Voor patio, terras of balkon: deze beauty's geven extra leven aan je tuin of buitenruimte!

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten! De lente en zomer zijn voor de gekleurde vrolijkheid, en dat hebben deze planten in overvloed. Voor patio, terras of balkon: deze beauty's geven extra leven aan je tuin of buitenruimte. Er zijn er vijf om uit te kiezen, elk in een andere kleur maar net zo makkelijk te onderhouden. En omdat we in een lentebui zijn, worden ze GRATIS verzonden!

Geleverd in gekleurde pot

Alle plantensoorten bloeien bijna het hele jaar door, dus je krijgt extreem veel bloem voor je geld vandaag. En om ze nog meer kleur mee te geven, zitten ze ook nog eens in een bijpassend gekleurde pot. We bieden ze aan in een set van 2 of van 4 stuks in verschillende samenstellingen. Je voordeel ten opzichte van het tuincentrum is dankzij ons natuurlijk al gigantisch, maar als je voor meerdere stuks gaat dan loopt dit zelfs nog verder op. Hieronder vind je de soorten en kleuren die we in de aanbieding hebben:

Roze - Anisodontea Elegans Princess

In het Nederlands heet deze prinses ‘Kaapse Malva’, een Kaasjeskruid-achtige plant. Ze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en bloeit de gehele zomer lang. Liefhebben van bijen of juist niet? Ze trekt door de heerlijk zoete geur van heinde en ver bijen aan.

Paars - Solanum Rantonnetii

De Solanum komt oorspronkelijk uit Paraguay. En het is bijna niet te geloven, maar deze Solanum is een aardappelplant – Solanum is aardappel in het Nederlands – maar let op: hij is niet eetbaar! Net als veel andere nachtschade-achtigen moet hij alleen bewonderd worden om de schoonheid. En daar heeft hij een overdaad aan!

Wit - Solanum White Charles

In het kort? De witte versie van de paarse Solanum. We kunnen er hooguit aan toevoegen dat deze plant rijkelijk en vooral lang bloeit, zeker als je er een beetje lief voor bent.

Geel - Abutilon Julia

Ook een Kaasjeskruid-achtige plant, net als de Princess. Deze goudgele schoonheid doet het uiterst lang heel erg goed, zeker als je er goed voor zorgt. Veel water geven is veel bloemen terug krijgen, en dat is bij deze schitterende gele toeters geweldig!

Rood - Abutilon

In het rood is deze schoonheid er ook. Beide doen het ook extra goed als ze hier en daar een slokje vloeibare mest krijgen.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €69,95
  • Schitterende Patioplanten in Gekleurde Pot
  • Keuze tussen een set van 2 of 4 stuks
  • Fleuren je balkon en tuin prachtig op
  • Geeft een tropische uitstraling aan elk terras
  • Zeer eenvoudig te onderhouden
  • Bloeit bijna het hele jaar door
  • Enorm veel voordeel ten opzichte van het tuincentrum
  • Leveringshoogte: 80-90 cm
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details