Uitverkocht

Schitterende Mexicaanse kamerpalmbomen in XL formaat

Niet leverbaar

Deze prachtige kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en hiermee geef je je inrichting een leuke exotische twist.

Helaas is de zomer alweer lang en breed voorbij. De achtertuin zal daarom de komende periode op een laag pitje staan; we gaan het tijdens de donkere maanden binnenshuis weer extra sfeervol maken. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige Mexicaanse palmbomen staan prachtig in ieder interieur. Vandaag de helft voordeliger dan bij het lokale tuincentrum!

Direct extra sfeer

Een mooie plant maakt van de ruimte direct een sfeervoller geheel. Ze geven structuur aan elke hoek, wat ze ook zeer geschikt maakt voor bedrijfsruimten, niet alleen de privé-omgeving wordt erdoor verlevendigd. En wat de doorslag voor veel mensen zal geven: deze palmbomen zijn zeer makkelijk in onderhoud. Bij levering zijn ze al maar liefst 100-120 cm hoog! Je kunt er dus direct met volle teugen van genieten.

Over deze palmsoort

De Chamaedorea elegans, ook wel bekend als de Mexicaanse dwergpalm, komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft, daaraan dankt hij ook zijn naam 'dwergpalm'. Met een maximum van gemiddeld 50 cm qua groei per jaar is het de ideale kamerpalm. Het is al jaren een populaire kamerpalm omdat hij makkelijk in het onderhoud is. Hij heeft elegante groene bladeren die zorgen voor een echte tropische uitstraling. Daarnaast heeft de Chamaedorea een luchtzuiverende werking. Hij zet namelijk schadelijke CO2 om in gezonde zuurstof!

Verzorging

De Chamaedorea is zeer gemakkelijk in onderhoud omdat hij weinig water nodig heeft. Hij heeft het liefst een standplaats in schaduw of halfschaduw. Nooit in de volle zon omdat dit bladverbranding veroorzaakt. Het best kan hij dan ook geplaatst worden bij een raam op het noorden. Als het blad lichter of geel wordt dan krijgt deze teveel licht, verplaats hem dan naar een iets minder lichte plek. Het is van belang dat de grond niet droog komt te staan, hou hem goed vochtig. Twijfel je wanneer je water moet geven, voel dan met je vinger of de aarde nog vochtig is of niet.

Kies uit onderstaande pakketten:

- 1 Mexicaanse kamerpalmboom in XL formaat - vandaag slechts €24,95 ipv €49,95

- 2 Mexicaanse kamerpalmbomen in XL formaat - vandaag slechts €39,95 ipv €99,95

Highlights & specificaties

  • Schitterende Mexicaanse kamerpalmbomen in XL formaat
  • Leveringshoogte van maar liefst 100-120 cm!
  • Geeft iedere ruimte direct meer sfeer en uitstraling
  • Perfect voor in de woonkamer, maar ook voor op kantoor
  • Palm heeft een luchtzuiverende werking; zet schadelijke CO2 om in gezonde zuurstof
  • Trage groeiers
  • Gemakkelijk te verzorgen (onderhoudsarm)
  • Tip: ga voor een set van 2 stuks en ontvang oplopende korting!
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften i.v.m. levende producten
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details