Uitverkocht

Schitterende Winterharde Japanse Esdoorns

Niet leverbaar

Deze Japanse esdoorns hebben prachtige bladeren die niet alleen opvallen door hun vorm, maar ook door hun kleur!

Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag ontzettend fraaie Japanse esdoorns aan die jouw tuin van een nieuw stukje groen en uitstraling kunnen voorzien! Pak die kans, want deze esdoorns zijn nog nooit zo voordelig geweest! Hoe meer je er koopt, hoe goedkoper ze worden! En je kunt kiezen uit allerlei mooie combinaties die wij voor je hebben samengesteld!

Een lust voor het oog

Japanse tuinen hebben iets magisch. Ze zijn prachtig van kleur en staan vol mooie planten met vreemde vormen en opvallende bladeren. Zo ook deze geweldige Japanse esdoorns; prachtige bladeren die niet alleen opvallen door hun vorm, maar ook door hun kleur! Ze hebben namelijk rode, gele, oranje of lichtgroen gekleurde bladeren die er direct uitspringen; prachtige eye-catchers dus. 

Dit hét moment om te gaan planten

De Japanse esdoorn is een winterharde plant. Er zijn honderden soorten Japanse esdoorns, maar deze behoren tot de sterkste en mooiste. De Japanse esdoorn is bladverliezend en is daarom in de winter kaal. Hoogte bij aflevering: 60-80cm.

Acer palmatum ''Katsura''
Begint als oranje/geel en wordt later in het jaar groen. Groeit uit tot een enorme struik van maximaal 4 meter.

Acer palmatum ''Shaina''
Het nieuwe blad komt in het voorjaar van een levendige rode kleur. Wordt in verloop van tijd lichter van bladkleur. Deze mooie dwergsoort wordt maximaal 1,5 meter.

Acer palmatum ''Garnet''
Deze welbekende Japanse esdoorn groeit gemakkelijk wijd uit, tot een paddelstoelvorm. Maar hij wordt niet erg hoog; maximaal 1,5 meter. Zijn bladeren hebben een schitterende wijnrode kleur in de zomer.

Acer palmatum ''Pixie''
Deze klein blijvende Japanse esdoorn heeft een prachtig donkerrood blad, welke in de herfst helderrood kleurt. Wordt maximaal 2 meter.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €129,95
  • Winterharde Japanse Esdoorns
  • Keuze uit 4 prachtige soorten; verschillende combinaties mogelijk
  • Geeft je tuin een prachtige Oosterse sfeer
  • Volledig winterhard en geschikt voor het Nederlandse klimaat
  • Betaal niet langer te veel in het tuincentrum
  • Hoogte bij aflevering is 60 - 80cm
  • Maximale groeihoogte is 1,5 - 4m
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details