Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Schaduwdoek met Sfeervolle LED Verlichting

FlinQ

Schaduwdoek met Sfeervolle LED Verlichting

FlinQ

Volgende werkdag verzonden!

Dit FlinQ Schaduwdoek is de ideale oplossing voor ieder (dak)terras en elke tuin. Het doek biedt overdag bescherming tegen de UV-straling van de zon en heeft ’s avonds een magische verrassing voor je in petto.

Je bespaart €52,- -57%

89,99

37,99

In winkelmand

Informatie Schaduwdoek met Sfeervolle LED Verlichting

De Nederlandse zomers worden warmer en warmer. De kracht van de zon neemt toe, maar toch wil je lekker buiten kunnen zitten. Dit FlinQ Schaduwdoek is de ideale oplossing voor ieder (dak)terras en elke tuin. Het doek biedt overdag bescherming tegen de UV-straling van de zon en heeft ’s avonds een magische verrassing voor je in petto.

Gemaakt van weerbestendig materiaal
Het FlinQ Schaduwdoek is gemaakt van een polyester materiaal dat regenafstotend is. Met een hoge HPDE-kwaliteit zorgt het doek voor 95% bescherming tegen UV-straling. Het grijze doek is voorzien van metalen ringen ter versterking aan het einde en aan de omtrek.

Wordt opgeladen via zonne-energie
De schaduwdoeken worden opgeladen door middel van het solar paneel wat bovenop het doek zit. De stroom wordt opgeslagen in de batterij die onder het paneel zit. Dit alles gebeurt draadloos waardoor je het doek niet op een stroompunt hoeft te installeren.

Een prachtige sterrenhemel
Ook in de avond heeft het schaduwdoek een functie. Als de schemer op een zwoele zomeravond invalt, creëren de 110(!) Solar LED-lampjes in het doek een overweldigende sterrenhemel. Romantischer of feestelijker wordt het eigenlijk niet op je terras. Een sfeervolle decoratie die ieders aandacht trekt.

Gaat opgeladen maar liefst 8 uur mee
De lichtjes worden gevoed door de zonnecel in het zeil. Je kunt de LED-lichten constant laten schijnen, of voor een knipperend effect kiezen. Als de zonnecel volledig is opgeladen gaan de lampjes tot wel 8 uur mee. Dat is letterlijk de hele nacht plezier. Natuurlijk kunnen de lichtjes ook worden uitgeschakeld.

Volledig aan te passen naar eigen wens
Wil je de sterrenhemel aanpassen naar je eigen voorkeur dan kun je met de meegeleverde extra pinnen de lampjes naar eigen inzicht op een andere plek zetten op het doek.

Overige informatie:
HPDE: 180g/m²
Aantal LED’s: 110
Geleverd met een 220V adapter met 5 meter kabel

Specificaties

Type Schaduwdoek
Materiaal Polyester
Afmeting 3,6 x 3,6 x 3,6 m
Vorm Driehoek
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

12,99

16 of 32 Pack Opzetborstels

29,99

7,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze