Laser Lichtontharing van Silk’n SatinGlow | Voor permanent en pijnloos thuis ontharen

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit ontharingsapparaat maakt permanent ontharen mogelijk, zodat je altijd en overal kunt genieten van een zijdezachte, gladde huid.

€ 499,00  € 189,00

Zou het niet heerlijk zijn als je op een zonnige dag een rokje kunt aantrekken, zonder je zorgen te hoeven maken over het ontharen van jouw benen? Of zorgeloos het strand op kunt gaan in jouw bikini, zonder eerst te hoeven scheren of waxen? Met Silk’n SatinGlow 400.000 is dit voortaan geen droom meer. Dit ontharingsapparaat maakt permanent ontharen mogelijk, zodat je altijd en overal kunt genieten van een zijdezachte, gladde huid. Kies voor Silk’n, net als miljoenen andere gebruikers op de wereld, en ervaar zélf de vrijheid die permanent ontharen oplevert!

HPL™ technologie: klinisch bewezen en gepatenteerd

In salons wordt gebruik gemaakt van IPL of laser om ongewenste haargroei te verwijderen. Om ook thuis permanent ontharen mogelijk te maken, ontwikkelde Silk’n HPL (Home Pulsed Light) technologie. De HPL technologie is geïnspireerd op de IPL technologie en wordt beschouwd als de thuisversie ervan. De HPL technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen, gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.

400.000 lichtflitsen voor het volledige lichaam

Silk’n SatinGlow beschikt over maar liefst 400.000 lichtflitsen. Met dit grote aantal flitsen kun je talloze volledige lichaamsbehandelingen uitvoeren. SatinGlow is geschikt voor het hele lichaam, namelijk de benen, bikinilijn, armen, oksels en bij mannen ook voor de rug en borst. Het ideale aan dit apparaat is dat het met navulcartridges werkt. Mochten jouw flitsen op een gegeven moment op zijn en wil je doorgaan met jouw behandelingen, dan kun je een nieuwe cartridge aanschaffen. Deze klik je eenvoudig op het apparaat, zodat je weer een hele poos vooruit kunt.

5 energiestanden met instelbare snelheid

Wil je snel ontharen? Met Silk’n SatinGlow is dat geen probleem. Dit apparaat beschikt over 5 energiestanden, waarbij stand 1 de laagste is. De energiestanden zijn gekoppeld aan de snelheid. Hoe hoger de energiestand, hoe effectiever de behandeling. Op energiestand 1 wordt er per seconde een lichtflits afgegeven, waardoor deze stand het snelste is. In slechts 4 minuten kun je hiermee bijvoorbeeld beide oksels ontharen en in slechts 2 minuten de bikinilijn. Bovendien kun je stand 1 gebruiken wanneer je in de zon bent geweest. Op energiestand 5 wordt er per 3,5 seconde een lichtflits afgegeven. Deze stand is het meest effectief en leidt tot het beste resultaat.

Bescherming van de huid dankzij huidskleursensor

Sommige plekken op onze lichaam kunnen van nature donkerder zijn of zongebruind. Om ervoor te zorgen dat je altijd veilig kunt ontharen, beschikt Silk’n SatinGlow over een uniek veiligheidsmechanisme die jouw huid beschermt: de huidskleursensor. Deze sensor scant jouw huid tijdens het ontharen. Wanneer de huid té donker is, wordt er geen lichtflits afgegeven op de hogere energiestanden. In dat geval kun je gebruikmaken van een lagere stand en jouw onthaarsessie voortzetten. SatinGlow is niet geschikt voor mensen met de meest donkere huidskleur en ook dan zal er geen lichtflits worden afgegeven. 

Pulsing- en Gliding-methode

Met Silk’n SatinGlow kun je kiezen uit twee onthaarmethodes: Pulsing of Gliding. De Pulsing-methode zorgt ervoor dat je flits voor flits ieder plekje op uw lichaam afzonderlijk kunt behandelen. Door deze methode te selecteren kun je heel secuur te werk gaan. Het is bijvoorbeeld ideaal voor kleine behandelgebieden zoals de bikinilijn of de oksels. Wil jij dat jouw onthaarsessies sneller verlopen? Kies dan voor de Gliding-methode. Hiermee kan SatinGlow snel flitsen achterelkaar afgeven, zodat je over jouw huid kunt glijden met het apparaat. Deze methode is uitermate geschikt voor grotere lichaamsgebieden, zoals de benen en armen. Ideaal voor als je haast hebt en snel klaar wilt zijn met ontharen!

Gratis Silk’n App voor het plannen van jouw behandelingen

In de gebruiksaanwijzing staat aangegeven hoeveel behandelingen je gemiddeld nodig hebt en hoe vaak je de behandelingen dient uit te voeren om tot goede resultaten te komen. Maar om het nóg makkelijker te maken, kun je gratis gebruikmaken van de Silk’n App. Je kiest in de App welk Silk’n apparaat je hebt, welk lichaamsdeel je wilt ontharen, wat jouw haar- en huidskleur is en vervolgens berekent de App automatisch het aantal behandelingen dat je nodig hebt en plant ze keurig in jouw agenda. De App geeft een automatische alert en laat je op die manier weten wanneer het tijd is voor jouw volgende behandeling. Zo sla je nooit meer een behandeling per ongeluk over. Ook beantwoordt de App belangrijke vragen omtrent jouw Silk’n SatinGlow apparaat. Handig en multifunctioneel!

Specificaties 

 • Permanent ontharen met HPL™ technologie, klinisch bewezen en gepatenteerd
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Volledige lichaamsbehandeling in 26 minuten
 • Niet geschikt voor behandeling op het gezicht
 • Navulcartridges beschikbaar
 • Ergonomisch design voor betere grip
 • Bevat 400.000 lichtflitsen
 • Pulsing- of Gliding-methode
 • Beschikt over 5 energiestanden
 • Snelheid instelbaar
 • Met huidskleursensor
 • Ook geschikt voor donkerdere huidtypes
 • Mag gebruikt worden na het zonnen (energiestand 1)
 • Behandeloppervlak: 4 cm²
 • Gratis Silk’n App voor het plannen van behandelingen

Highlights & specificaties

 • Lichtontharing van Silk’n SatinGlow 
 • Thuis permanent ontharen
 • Altijd een zijdezachte, haarvrije huid
 • Permanent ontharen met HPL technologie, klinisch bewezen en pijnloos
 • 400.000 flitsen voor volledige lichaamsbehandeling in slechts 26 minuten
 • Ergonomisch design voor betere grip en 2 verschillende onthaarmethodes
 • 5 energiestanden met instelbare snelheid
 • Bescherming van de huid dankzij huidskleursensor
 • Gratis Silk’n App voor het plannen van jouw behandelingen
Toon details Verberg details