Uitverkocht

Satijnen Beauty Skin Care Kussensloop-Creme

Niet leverbaar

Iedere ochtend stralend wakker worden zonder slaapvouwen of een warrig kapsel.

Deze unieke beauty kussenslopen zijn zowel aan de voor- als achterzijde van 100% micropercal glanssatijn. Deze samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acné en onzuiverheden en werkt verkoelend. Je wordt stralend wakker en start de dag met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel!

Verzorgend voor huid en haar

Slapen op een satijnen kussensloop betekent wakker worden met een glanzende haardos zonder klitten of pluizenbol op je hoofd, het haar blijft beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten. Daarbij is het ook nog eens heel erg goed voor de huid, het werkt anti-aging, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn. Satijn gaat de strijd aan met acné en onzuiverheden, reguleert de talgproduktie en geeft een onrustige huid rust door de glijdende werking van het gladde weefsel.

Ideaal voor de zomer

Het slaapt ook heerlijk verkoelend bij nachtelijk transpireren waardoor het ideaal is voor de zomer. Satijn is daarnaast anti-allergeen. Onze grootmoeders adviseerden het al, slapen op een satijnen kussensloop is een weldaad voor huid en haar, het voordeel van een satijnen kussensloop boven een zijden of katoenen kussensloop is dat satijn veel langer meegaat en huidvriendelijker is. De satijnen stof voor de kussenslopen zijn zorgvuldig geselecteerd op de dichtheid van het weefsel zodat er een optimale polijstende werking ontstaat.

Specificaties

- Materiaal: 100% micropercal glanssatijn

- Afmeting: 60 x 70 cm

Highlights & specificaties

  • Satijnen Beauty Skin Care Kussenslopen
  • Iedere ochtend stralend wakker worden zonder slaapvouwen of een warrig kapsel
  • Heeft een polijstende werking op je huid
  • Reguleert de talgproductie
  • Werkt verkoelend; ideaal voor de zomer
  • Minder last van klittend of pluizend haar
  • Gaat de strijd aan met acné en onzuiverheden
  • Zorgt voor een intensievere werking van je verzorgingsproducten
Toon details Verberg details